Redacció: 08/10/2016

Aquest migdia s’ha inaugurat oficialment la 46a edició d’exproReus que es podrà visitar fins dimecres vinent, 12 d’octubre. L’acte d’inaguració oficial ha anat a càrrec de Rafa Fuertes, gerent de l’empresa Viajes Para Ti, que gestiona tres portals d’internet: esquiades.com, buscounchollo.com i amimir.com. En el seu discurs, Fuertes ha afimat que «a Reus he trobat molta gent que creu en l’esperit emprenedor» i ha posat en valor «les instal·lacions de Tecnoredessa, on ens vam instal·lar fa 3 anys i que ens han permès adaptar l’espai a les noves necessitats de l’empresa a mesura que aquesta ha anat creixent». Viajes Para Ti actualment dóna feina 65 treballadors amb una mitjana d’edat que se situa al voltant dels 26 anys. Per això, Fuertes ha assegurat que «animo a l’empresariat a creure en la gent jove».

De la seva banda, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha posat en valor «l’esforç dels expositors que fan possible la fira i la capacitat d’adaptar-se als nous temps realitzada des de l’organització d’exproReus». En el mateix sentit s’ha pronunciat Enric Olesti, membre del Comitè Executiu de firaReus, qui ha destacat que «la fira exproReus es distingeix per l’aposta per la innovació i batega al ritme del progrés».

L’acte d’inauguració ha finalitzat amb un recorregut per les instal·lacions d’exproReus, que ha ampliat enguany la superfície en 3.000 m2 fins a ocupar un total de 23.000 m2 amb gairebé 200 expositors de sectors diversos com automoció, llar i restauració.

Recordem que l’horari d’exproReus és d’11 del matí a nou del vespre (la zona del Tasting Village – Espai Damm estarà oberta fins a les onze de la nit). El preu de l’entrada és de 3 € (2 € amb Carnet Jove) i els menors de 8 anys no paguen entrada.