Redacció: 10/10/2019

El president del PIMEC Catalunya, Josep Gonzàlez, ha inaugurat aquesta tarda la fira exproReus. L’acte d’inauguració s’ha dut a terme al Foyer Marià Fortuny i ha comptat amb la presència d’una cinquantena d’assistents. En els parlaments Josep Gonzàlez ha destacat ‘el potencial empresarial d’exproReus i la trajectòria de firaReus, que avala el seu èxit’ i ha recordat quan assistia a la fira durant la seva joventut. 

Per la seva banda, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha afirmat que ‘exproReus és un esdeveniment comercial de gran implicació a la ciutat i sobre tot un èxit col·lectiu, d’expositors i visitants’.

Per acabar, el president de la Cambra de Comerç, Jordi Just, ha declarat que ‘en aquesta nova etapa de la Cambra, volem ser més a exproReus, per sumar esforços com a representants del teixit empresarial de Reus i el seu entorn’. 

Un cop finalitzats els parlaments, els assistents han fet un recorregut per la fira. exproReus ocupa una superfície de 20.000 metres quadrats, 12.000 dels quals estan destinats al sector automoció, i compta enguany amb la presència de 150 expositors de sectors diversos com llar, automoció, noves tecnologies i alimentació, entre d’altres.

La fira exproReus romandrà oberta fins diumenge en horari, d’11 a 21 hores (Tasting Village obert fins a les 23 h). El preu de l’entrada és de 3 € i els menors de fins a 7 anys no paguen entrada. Podeu trobar tota la informació i el programa d’activitats a www.www.firareus.com .