Redacció: 17/05/2018

Infinit vol convertir Reus en la capital dels tributs musicals amb un dels festivals més importants de l’Estat, oferint grans concerts d’artistes internacionals i estatals. La primera artista confirmada és Donna Marie tribut a Lady Gaga

El festival també acollirà la ‘Fira de la Música’ i un conjunt d’activitats paral·leles dirigides a tots els públics amb la música com a eix central.  Tindrà lloc a les instal·lacions de firaReus del 7 al 10 de setembre de 2018

Un gran esdeveniment musical s’està gestant a la ciutat de Reus. Es tracta d’Infinit, el primer gran festival de tributs musicals a tot l’Estat que tindrà lloc els pròxims dies 7, 8, 9 i 10 de setembre a les instal·lacions de firaReus. 

Reunirà els millors artistes internacionals i estatals que homenatjaran les bandes més emblemàtiques que ha tingut la música popular i comercial les darreres dècades de la història. Concretament, els concerts programats recorreran alguns dels principals noms que han marcat la dècada dels 60 fins a l’actualitat. Molts dels tributs que integraran aquesta primera edició d’Infinit han rebut el reconeixement d’alguns dels premis internacionals més importants com els National Tribute Awards del Regne Unit.

Una de les primeres confirmacions és l’artista del Regne Unit Donna Marie, l’aclamada com a millor artista tribut a Lady Gaga. El seu espectacle ‘Donna Marie as Lady Gaga’ ha guanyat el National Tribute Music Awards del Regne Unit els anys 2013, 2016 i 2017.

El festival tindrà caràcter diürn, de les 12 a les 24 h, i els concerts a l’auditori exterior de firaReus estaran acompanyats d’una oferta d’activitats paral·leles amb la música com a eix central. La primera d’elles és l’organització de la Fira de la Música integrada dins del festival. També s’organitzaran jornades divulgatives, audiovisuals i actuacions de grups locals, infantils i discjòqueis.

Infinit és una aposta diferent dins del panorama de festivals. L’esdeveniment vol ser un cant als amants de la música sense excloure cap dels gèneres musicals que han marcat les darreres generacions. També vol dotar a Reus d’un festival de gran format i obert a tots els públics perquè es converteixi en un referent del sud d’Europa. En aquests moments, l’organització està acabant de tancar les actuacions i altres detalls que es donaran a conèixer ben aviat.