Redacció: 23/05/2016

Les instal·lacions de firaReus acullen aquest dijous 26 de maig la Jornada d’Impressió 3D durant la qual es realitzaran conferències, taules rodones i demostracions per donar a conèixer la realitat del sector. L’acte es farà al Foyer Marià Fortuny i comptarà amb una part expositiva formada per cinc empreses de la demarcació.

Experts en la matèria analitzaran des de diverses perspectives els usos d’aquesta tecnologia i les seves aplicacions i es donaran a conèixer els usos que en fan diverses empreses d’àmbit local.

La jornada, organitzada per firaReus, té com a objectius oferir un espai de formació al voltant de la tecnologia 3D, ser un espai on veure en directe el funcionament de la impressió 3D i consolidar-se com a esdeveniment de referència en aquesta matèria al territori.

El programa previst és el següent:

9.15 h Benvinguda a càrrec de Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus

9.30 h Conferència: Les noves impressores industrials 3D

10.30 h Aplicacions i noves tendències de la impressió 3D

Enric Avila, LaserLab 3D

Adrián Garcés, Petits enginyers

David Carbó, iFusionShop

11.15 h Pausa-cafè

11.45 h Taula rodona, casos d’èxit local de la impressió 3D

Ramon de la Fuente Huguet, Pastisseria Huguet

Leo Blàzquez, CIO Reus Mobilitat i Serveis

Gerard Rufi, Fundador de Geart Models

12.30 h Les claus del futur de la impressió 3D

Francesc Adell, Tr3sDland Lleida

13.00 h Networking amb Vermut Miró

El perfil previst dels assistents és el d’empreses implicades en la tecnologia 3D en tots els seus àmbits (impressores, consumibles, serveis, formació, etc.), investigadors i desenvolupadors, dissenyadors, artesans i públic en general.

La inscripció a la jornada és gratuïta i es pot formalitzar a través del següent enllaç: http://www.inntuyo.com/tickets/3D-event/148