Redacció: 28/05/2019

La segona edició de la jornada Empresa i Esport se centrarà en les connexions entre l’empresa i el món de l’esport. Aquesta jornada, organitzada per Treic Events i firaReus, amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, és un esdeveniment creat per promoure el model d’empresa saludable a través de l’activitat física i per explicar els beneficis que això comporta per a les organitzacions.

“Empresa i Esport” es farà el dia 21 de juny a partir de les set de la tarda i serà un punt de trobada entre professionals i esportistes per analitzar els valors de l’esport que poden traslladar-se al món de l’empresa. La jornada coincideix amb el lliurament de premis dels Jocs Empreses que s’han dut a terme des del mes de gener i en els quals han participat unes 70 empreses de la demarcació, amb un total de 1.200 persones inscrites.

Durant la jornada, l’entrenador de bàsquet i soci fundador de l’Escola de Lideratge Social de Catalunya i de TransFormación Deportiva, Xavier Gracia, oferirà una conferència amb el títol “Connexions i transferències de l’esport i l’empresa”. El monologuista Javi Benítez parlarà deComendy Sport. Riure és sa i per tancar la jornada, el CEO de Treic Events i de Jocs Empreses, Paco Lorenzo, explicarà la filosofia de la jornada amb la xerrada “Jocs Empreses: forma un gran equip y obtindràs resultats”. L’acte finalitzarà amb un sopar de networking a peu dret i el lliurament dels premis Jocs Empreses.

La jornada compta amb el patrocini d’Elring Klinger. Els interessats poden formalitzar la inscripció gratuïta a “Empresa i Esport” a través de la web de firaReus, www.www.firareus.com.