Redacció: 02/05/2018

El Saló de la Moto comptarà amb zona d’exposició, venda de motos i mercat d’ocasió

Arriba la 12a edició del Saló de la Moto a firaReus. La fira del sector de les dues rodes, que obrirà portes divendres a la tarda, ocuparà més de 5.000 m2 d’exposició, venda i presentacions de nous models. Enguany, el certamen reunirà 25 expositors, sis més que en la passada edició, que va comptar amb 19. D’aquests 25, vuit participaran per primera vegada a la fira.

D’aquesta manera, al Saló s’hi podran veure més de 500 motos exposades de pràcticament tots els models. En aquesta edició el públic podrà conèixer les novetats de marques com Norton i Benelli, descobrir les tendències d’aquesta temporada en el sector i provar nous models a la zona que s’habilitarà a l’exterior del recinte firal. Enguany, també hi haurà una exposició de sidecars. Xavier Colom, membre del Comitè Executiu de firaReus, ha manifestat que “l’objectiu d’aquest monogràfic és fer un homenatge a les motos amb sidecars a través d’una mostra que acollirà models de tots els temps”.

Donat l’èxit de les últimes edicions, el Saló dedicarà una zona al mercat d’ocasió, espai on els expositors participants posaran a la venda motos a un preu més econòmic. Entre les activitats més destacades, hi ha la concentració de la Custom Sunday, que arriba a la seva 28a edició. firaReus serà durant aquest cap de setmana l’escenari d’aquesta trobada d’aficionats a les motos. Es tracta d’una activitat, organitzada pels Amics de la Moto de Reus, que té una molt bona acollida pel públic.

Després de 12 anys, el Saló de la Moto s’ha consolidat com una fira de referència per al sector de les dues rodes a la demarcació. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat que es tracta d’un “esdeveniment molt ben ubicat al calendari firal de firaReus, ja que coincideix amb l’època en què aquest mercat presenta les novetats i inicia els mesos més forts pel que fa a les vendes”.

L’horari d’aquesta edició s’amplia fins a les 21 h. Per tant, el Saló de la Moto obrirà amb el següent horari: divendres, de 17 a 21 h i dissabte i diumenge, de 10 a 21 h. El preu de l’entrada és de 5 € i de 4 € amb el Carnet Jove.