Redacció: 15/03/2015

La 15a edició de l’Epocauto a firaReus ha tancat portes aquest diumenge a la tarda després de dues jornades d’intensa activitat i amb visitants arribats de diferents punts del país. De fet, l’exposició d’onze vehicles de la firma Ferrari exposats al hall de les instal·lacions ha estat un dels espais més sol·licitats per a tots els visitants de l’edició d’enguany que no han dubtat en immortalitzar el moment. Visitants de totes les edats han fotografiat des de tots els angles els vehicles exposats al llarg de tot el vestíbul de la fira. Entre els models de la firma italiana un dels més reconeguts ha estat el Ferrari Testarossa que ha participat en diferents sèries de televisió i cinema com ‘Magnum’ o ‘ Corrupció a Miami’. A més, la mostra d’una vintena de motos clàssiques de les marques Ossa, Montesa i Bultaco, cedides per Marc Vidal, ha estat un altre dels punts més destacats d’aquesta 15a edició.

Un any més, els bons resultats assolits amb unes xifres similars a les del 2014, consoliden l’Epocauto de firaReus com una de les cinc fires de vehicles clàssics més importants de l’Estat després de Barcelona i Madrid. El bon temps d’aquest diumenge ha facilitat també que visitants arribats de diferents punts del país no s’hagin volgut perdre veure algunes de joies exposades al centre de fires i convencions de la ciutat i a l’Auditori exterior. Es confirma així que més de 5.000 persones han visitat la mostra des del dissabte a primera hora i fins avui a la tarda. A més, aquest diumenge al matí s’ha celebrat la V Trobada d’entitats del motor on més de 150 persones han participat de l’esmorzar popular i que ha servit com a marc incomparable per posar en comú les últimes novetats del sector i recordar els models que van marcar una època en el món del motor.

Des de l’organització s’ha insistit un cop més en el vessant comercial del certamen d’aquest cap de setmana. Així, expositors i comercials de diferents marques han tingut la possibilitat d’establir nous contactes i conèixer els professionals del sector que han visitat per primer cop firaReus. La fira ha mantingut el nombre d’expositors de les edicions anteriors procedents d’arreu de l’Estat en un espai de més de 7.000 metres quadrats de venda i exposició de vehicles.

Recordar també que la inauguració oficial d’aquesta 15a edició es va dur a terme ahir dissabte al migdia amb la presència del col·leccionista Marc Vidal i de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer. A més, nombrosos representants dels diferents clubs del motor de la demarcació van acompanyar les autoritats.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, ha destacat l’important impacte econòmic que ha representat per la ciutat l’Epocauto ja que molts expositors han pernoctat a la ciutat i conegut el teixit comercial de la capital del Baix Camp. Arza ha insistit en la possibilitat que dóna l’Epocauto de trobar peces i accessoris que difícilment es troben ja al mercat. Finalment, el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha fet valdre que salons com el d’aquest cap de setmana situen Reus en el mapa del motor i de les fires especialitzades del sector. De fet, ha conclòs Sanromà, la següent fira que se celebrarà a les instal·lacions del Tecnoparc serà la fira del Motor Autoprimavera els dies 24, 25 i 26 d’abril i la 9a edició del saló de la moto al mes de maig.