Redacció: 09/10/2018

La fira multisectorial obrirà portes demà a les 11 h. Les entrades anticipades es poden adquirir a través de la pàgina web i l’APP de firaReus

Tot a punt per a la 48a edició de l’exproReus. La fira multisectorial de referència al territori obre portes demà dimecres a les 11 h. La inauguració oficial de la fira serà a les 18 h i anirà a càrrec dels fundadors de Freshly Cosmetics, Miquel Antolín i Mireia Trepat.

L’startup de cosmètica, ubicada al Tecnoparc, va iniciar el seu camí el 2016 amb una inversió inicial de 20.000 €. En dos anys, l’empresa ha crescut més d’un 2.000% i acumula desenes de milers de clients. Freshly Cosmetics té la visió de revolucionar el sector cosmètic, amb una previsió de facturació de 4M € per aquest 2018, la qual passa pel llançament d’una nova línia de cosmètica de color, Identy Beauty.

L’acte d’inauguració d’exproReus es desenvoluparà al vestíbul de firaReus en un espai dedicat a l’aeroclub que està ambientat en una terminal d’aeroport.

Els parlaments aniran a càrrec del president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, de l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer, i dels fundadors de Freshly Cosmetics, Miquel Antolín i Mireia Trepat. Un cop finalitzats, es farà un recorregut per les instal·lacions de firaReus.

El primer dia de l’exproReus es completarà amb propostes, com l’Escape Room, el taller de Petits Enginyers i Laserlab per interactuar amb les noves tecnologies, l’espai bebès, el parc d’aventures i el circuit infantil de karts, i l’exhibició de vol de drons a càrrec de l’Escola de Pilots de l’Aeroclub de Reus.

La fira es podrà visitar en horari d’11 a 21 h. La zona del Tasting Village estarà oberta fins a les 23 h i comptarà amb animació musical a càrrec de La Fàbrica. Els nens fins a 7 anys (inclosos) tenen entrada gratuïta. El preu d’una entrada normal és de 3 euros i amb Carnet Jove, de 2 euros. Podeu adquirir entrades de manera anticipada fent CLICK AQUÍ.

Recordem que per obtenir l’acreditació de premsa només caldrà que us adreceu a les taquilles i doneu el vostre nom i el del mitjà pel qual veniu a cobrir la fira.