Redacció: 15/09/2023

Coincideix amb la visita de 6 agències organitzadores d’esdeveniments d’Alemanya, Itàlia i Regne Unit a firaReus Events

La VIII edició de la Jornada de Tallers d’Expo Aicrag obre portes avui a la tarda al recinte firal de firaReus Events amb l’objectiu de donar a conèixer les últimes tendències i novetats en equipaments del sector de l’automoció. Es preveu que l’acte convoqui uns 3.000 professionals.

La fira, organitzada per l’empresa Recanvis Aicrag, disposarà d’un espai d’exposició amb 80 expositors, fabricants de components d’automoció de primer nivell, i també tindrà simuladors, sortejos i promocions especials. A més, s’han programat formacions al voltant del manteniment de vehicles híbrids i elèctrics, l’optimització de motors, climatització, bateries i noves tecnologies, entre d’altres.

El regidor de Promoció Econòmica i Coneixement, i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, ha explicat que

“les instal·lacions de firaReus Events són referents arreu del territori en activitats destinades al públic general, però també pel que fa a esdeveniments professionals de sectors econòmics estratègics”.

En aquest sentit, aquest matí han visitat les instal·lacions de firaReus Events 6 agències organitzadores d’esdeveniments d’automoció, provinents d’Alemanya, Itàlia i Regne Unit, en un fam trip organitzat per Catalunya Convention Bureau amb la col·laboració del Costa Daurada Convention Bureau.

La Jornada de Tallers d’Expo Aicrag, convoca a assistents d’arreu de Catalunya, ja que l’empresa compta amb delegacions a Amposta, Badalona, Barberà del Vallès, Granollers, Igualada, Sant Boi de Llobregat i Mataró.

La inauguració oficial de la fira Expo Aicrag es farà aquesta tarda, a les 16.30 h i anirà a càrrec de l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, i del regidor de Promoció Econòmica i Coneixement, Josep Baiges. Demà dissabte, la fira romandrà oberta de 10 a 19 h. L’entrada és gratuïta per a professionals amb inscripció prèvia.

Més informació a www.aicrag.com/expo2023