Redacció: 04/10/2018

El restaurant Molí del Mallol protagonitzarà el principal showcooking amb una demostració de la cuina del calçot. Serà divendres 12 d’octubre a les 12.30 h

El programa de la 48a edició de l’exproReus presenta una àmplia oferta gastronòmica amb tallers de cuina i amb la zona exterior del Tasting Village.

L’estand de Cuina & Disseny – Tarraco Group acollirà els tallers de cuina, que enguany tindran com a protagonistes a l’Abdon Tarrats i l’Anna Pascual Estrade, propietaris d’El Molí del Mallol, restaurant guanyador del programa Joc de Cartes de TV3. Aquest showcooking, que tindrà lloc el divendres 12 d’octubre a les 12.30 h, estarà dedicat al calçot.

Altres tallers que es duran a terme en el marc de la fira són els protagonitzats per paradistes del Mercat i també el dedicat al Menjablanc de Reus. L’exproReus també compta amb un berenar saludable per als més petits que s’oferirà els dies 12, 13 i 14 d’octubre. Durant aquests tres dies, s’explicaran i es realitzaran propostes de berenars saludables. Aquesta activitat es realitzarà en format taller de 20 minuts. En total, de 17 a 18 h es duran a terme 3 tallers per a grups reduïts de 15 nens. Es tracta d’una proposta de Con eSe de Salud que permet compartir hàbits saludables entre el públic infantil.

Pel que fa al Tasting Village, ubicat a l’auditori exterior de firaReus, comptarà enguany amb un vermut electrònic cada migdia i amb 14 estands que oferiran productes, com bacallà i embotits, vermut, formatge, sobrassada i ensaimades de Menorca, cargols a la llauna i carns a la brasa, pasta, pizza, coques i rebosteria, entre altres.

Cal recordar que l’horari de l’exproReus és d’11 a 21 h, mentre que la zona del Tasting Village tancarà a les 23 h amb el Tasting Village Music Night amb animació musical a càrrec de La Fàbrica.

Els nens fins a 7 anys (inclosos) tenen entrada gratuïta. El preu de l’entrada normal és de 3 € i amb el Carnet Jove de 2 €. Entrades anticipades disponibles fent CLIC AQUÍ.