Redacció: 04/02/2015

La III edició de la FIBO, la fira de Comerç Online, ha tancat portes aquest dimecres al vespre amb més de 725 inscrits, una xifra superior a la de la passada edició fet que demostra l’interès que ha despertat entre els assistents. Des de primera hora del matí, les instal·lacions de firaReus s’han omplert de petits empresaris, estudiants així com persones atretes pel món de l’ecommerce. El regidor de Promoció de l’Ajuntament, Marc Arza, ha estat l’encarregat de donar el tret de sortida de la FIBO. Arza ha posat de relleu el format del saló i ha assegurat que el certamen encaixa amb un dels eixos clau de la ciutat com és el comerç. A més, el regidor de Promoció de l’Ajuntament ha dit que firaReus és sensible a les noves tendències de la societat sense oblidar els esdeveniments que tenen una llarga tradició a la ciutat com són l’exproReus, el TotNuvis o l’Epocauto. 

Al llarg del matí, consultors com Xavier Mas, Dani Olivares, Albert Abelló o Susana Beltrán han estat els encarregats d’impartir les principals conferències a l’Auditori Antoni Gaudí de firaReus. De forma simultània, el foyer de firaReus ha estat ocupat al llarg de tot dia de prop d’una dotzena d’expositors que han compartit amb els assistents els seus models de negoci i el serveix que oferten. 

La FIBO ha continuat a la tarda a les sales de reunions amb diferents tallers pràctics. Temes clau dins el comerç online com les passarel·les de pagament, la legalitat  del comerç online o la gestió d’esdeveniments esportius així com la utilització de les xarxes socials com a eina venda eficaç han estat alguns dels més rellevants. El consultor Jepi Alberti, CEO de Leksport i encarregat de moderar les ponències del matí, ha insistit que oferir contingut i productes de qualitat és un dels punts més importants en l’estratègia de màrqueting online. Així mateix, Alberti ha insistit que cal professionalitzar el sector i ser competitiu per obtenir resultats importants.

Passades les 18h, la FIBO ha tancat portes amb el sorteig de la instal·lació d’una botiga online i un portàtil gentilesa dels patrocinadors de l’edició d’enguany.

FiraReus seguirà la seva activitat aquest mateix cap de setmana amb la fira ‘DiYmania, Do It Yourself’