Redacció: 24/10/2014

La IV edició del Trofeu Ciutat de Reus de Ball Esportiu arriba aquest diumenge dia 26 d’octubre a firaReus després de l’èxit aconseguit en l’edició anterior. El campionat començarà a les 10 del matí i acabarà a les 22h. El certamen d’àmbit estatal aglutinarà unes 200 parelles -unes 30 més que en l’edició anterior- i pretén consolidar els balls de saló com una oferta lúdica més a la ciutat i en un àmbit diferent a l’habitual com són els pavellons esportius. S’espera que més de 400 persones assisteixin a la cita esportiva d’aquest diumenge i que comptarà amb importants figures d’aquesta modalitat esportiva. Esdeveniments d’aquest tipus posicionen la ciutat de Reus en el mapa de les disciplines com el Ball Esportiu.

L’edició d’enguany comptarà també amb la IV edició del Open Down de Tarragona on joves amb Síndrome de Down del Club de Ball Esportiu Wapacha i els joves de l’associació Down de Tarragona interpretaran diferentes balls. L’organització espera un total de 18 parelles de joves en aquesta edició.  

La tinenta d’alcalde i responsable de l’Àrea Econòmica de la ciutat, Alicia Alegret, ha posat de relleu ‘la tasca social que porta a terme l’escola de ball de la ciutat i la polivalència de les instal.lacions de firaReus que en el darrer mes ha acollit diferents fires i actes’. A més, Alegret ha destacat que la fórmula de col·laboració público-privada també posiciona la ciutat en àmbits i modalitats diferents.