Redacció: 08/02/2015

La passió per manualitats com l’scrapbooking, el patchwork i el crochet han omplert de visitants les instal·lacions de firaReus durant aquest cap de setmana. Segons l’organització, s’estima que més de 5.000 persones han visitat el saló des del passat divendres i fins avui diumenge al migdia. ‘La sensació és molt bonica en veure la resposta per part dels expositors i dels assistents en aquesta primera edició’, ha afirmat Maria Àngels Bergé, una de les organitzadores del saló. Bergé ja va posar de relleu l’acceptació que ha tingut la fira a Reus, ja que un 30% dels expositors són del Camp de Tarragona; un 50% arribats de Barcelona i Girona i la resta són provinents de diferents punts de l’Estat i França.

La primera edició del ‘DiYmania, Do It Yourself’ va obrir portes el divendres al matí i ha seguit la seva activitat fins aquest diumenge a la tarda. Les teles, llanes, les espelmes de diferents colors, formes i materials basats en la filosofia ‘Do It Yourself’ (Fes-ho tu mateix) han omplert els estands que no han parat de rebre visitants i interessats en el món de les manualitats. De forma conjunta, més de 50 expositors i més de 60 activitats programades de forma continuada han estat el degoteig perquè públic de totes les edats hagin visitat les instal·lacions de la fira durant el cap de setmana.

Com ja va passar al mes de novembre amb l’ECOReus, l’aposta per nous sectors més especialitzats són alguns dels exemples de l’ampli ventall d’activitat que de forma continuada es porten a terme a les instal·lacions de firaReus.

El centre de fires i convencions de la ciutat tanca una setmana plena d’esdeveniments que va començar el dimecres amb la tercera edició de la FIBO -fira de Comerç online- amb més de 725 inscrits. El dissabte es va celebrar la quarta jornada de la Lego League i, en paral·lel, aquest saló de manualitats. L’activitat al Tecnoparc continuarà al mes de març amb el saló de la mascota Bestial, l’Epocauto i la 9a edició del Saló de la Moto al maig.