Redacció: 30/05/2018

Els organitzadors de l’esdeveniment han pres aquesta decisió després de no rebre resposta positiva per part de nous partners o patrocinadors que permeti organitzar una segona edició més ambiciosa

Després de l’èxit de la primera edició, es contempla la celebració d’esdeveniments vinculats al sector de la neu en el futur

La fira de referència del sector de la neu al territori, Esquiades SnowFun, posposa la seva segona edició temporalment. Es tracta d’una decisió presa pels organitzadors de l’esdeveniment, l’agència de viatges Esquiades.com i firaReus, després d’un període de cerca de nous partners o patrocinadors, tant en l’àmbit públic com privat, en el qual no s’ha obtingut una resposta positiva que permeti organitzar una segona edició que superés les altes expectatives de la 1a fira Esquiades SnowFun. 

Donats els bons resultats assolits en la 1a Esquiades SnowFun, les ganes i il·lusió per part d’Esquiades.com i firaReus per celebrar una segona edició més ambiciosa i potent, des de l’organització es contempla la celebració de l’esdeveniment en el futur o l’organització d’un altre tipus de propostes vinculades al sector. En aquest sentit, l’equip d’Esquiades SnowFun vol agrair la confiança dipositada a tots els participants i col·laboradors de la primera edició, així com als milers de visitants que van poder gaudir de la primera fira de neu experiencial en l’àmbit estatal, un esdeveniment únic amb un enfocament renovador en el món de les fires de neu.

Durant el cap de setmana de l’11 i 12 de novembre de 2017, Reus es va convertir en la capital d’esquí del sud d’Europa i Esquiades SnowFun va esdevenir un parc temàtic de la neu, amb atraccions com el Simulador d’Esquí més innovador del món, la pista d’esquí infinita o una pista de patinatge sobre gel de 100 m2.

Els expositors i col·laboradors participants a Esquiades SnowFun van fer d’aquesta primera edició tot un èxit: més de 7.000 assistents, 30 expositors i 50 col·laboradors, entre els quals destaquen les principals estacions d’esquí de la península. També, es van realitzar més de 20 activitats relacionades al sector de la neu i a la tecnologia i 16 conferències i presentacions de temporada amb ponents de gran renom com els actuals directors de Grandvalira, Boí Taüll o el reconegut meteoròleg Alfred Rodríguez Picó.

Esquiades SnowFun també es va distingir per comptar amb un espai dedicat al networking «SnowNetworking», que va incloure un sopar de professionals i personalitats vinculades al sector de l’esquí i el turisme de muntanya, com ara bloggers, esportistes d’elit, directors d’estacions i periodistes, que va reunir a 80 assistents. Amb tot, la primera edició d’Esquiades SnowFun va esdevenir l’epicentre del turisme de muntanya a firaReus.