Redacció: 08/10/2019

Aquest dijous obre portes exproReus, que tindrà una superfície de 20.000 metres quadrats. Més de 150 expositors d’automoció, llar, tecnologia, salut i restauració, entre d’altres, mostraran els seus productes en aquesta fira multisectorial.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge, Teresa Pallarès, ha posat en relleu el fet que “la fira s’adapta any rere any a les tendències del moment i per això enguany es dedicarà un espai a la sostenibilitat”. En aquest sentit, es parlarà d’energies renovables, neteja a les platges, producció ecològica, edificació sostenible i reciclatge, entre d’altres. A aquests tallers que es faran al Vestíbul de firaReus, s’hi pot accedir de manera gratuïta, com a totes les activitats de la fira.

exproReus té enguany algunes novetats, com són:

EL MEGÀFON: a través d’aquest concurs musical es vol apropar als més joves a la fira multisectorial de referència al territori. Divendres al vespre, els 4 grups triats a través de la pàgina de Facebook de firaReus actuaran en directe a la fira i el guanyador s’endurà un premi de 50 hores de gravació en un estudi musical.

TASTING VILLAGE tindrà entrada lliure a partir de les nou de la nit i estarà obert fins a les onze de la nit.

ZONA PER A NOUS EMPRENEDORS, amb preus especials per aquelles persones que hagin constituït la seva empresa en els últims dos anys. Els descomptes segueixen les bonificacions que es fan als diferents centres d’empresa de REDESSA. En aquests moments, la zona emprenedora compta amb empreses dedicades a l’oci, la salut i l’art, entre d’altres.

Un programa amb activitats per a totes les edats:

El programa d’activitats infantils és molt important en una fira de marcat caràcter familiar com és exproReus. De fet, el 54% de les famílies que visiten la fira tenen fills d’entre 0 i 12 anys. Per això s’han programat activitats per a nens i nenes totes les edats. Per començar, exproReus tindrà un Espai Bebè per a infants de 0 a 3 anys on podran participar en jocs acompanyats dels seus pares. Per als més grans també hi haurà parc d’aventures amb karts elèctrics, salting, rocòdrom i tirolines. A més, es faran tallers educatius, robòtica, jocs, i ludoteca en anglès. Els adolescents trobaran vídeojocs i màquines recreatives.

Durant els dos dies laborables de fira, es realitzaran activitats més enfocades al públic professional. Entre elles, una jornada dedicada al sector de les franquícies que es farà el dia 10 d’octubre.

exproReus és un gran aparador comercial i enguany torna a ser un altre dels grans sectors el de la llar, amb expositors de mobiliari de cuines, de decoració, jardineria, etc. La cuina té especial protagonisme a través dels tallers i showcookings que s’han programat i que cada convoquen a centenars de visitants.

La zona de la restauració del Tasting Village tindrà 12 estands amb diferents tipus de productes d’alimentació, des d’ostrons del Delta, fins a carns a la brasa, paelles, menjar italià, etc. Enguany aquesta zona serà de lliure accés a partir de les nou del vespre i estarà oberta fins a les onze de la nit.

La inauguració oficial de la fira serà dijous 10 a les 18 h a càrrec del president de PIMEC Catalunya, Josep González.

L’automoció, amb promocions i accions especials per fira:

L’automoció torna a tenir enguany representació de les principals marques del sector i ocupa més de la meitat de la superfície d’exposició (12.000 m2). Estan representades les principals marques del sector, amb una trentena de marques, que estan representades a través de 26 concessionaris.

El vicepresident de la Cambra de Comerç, Jaume Batista, també ha destacat que “les expectatives de vendes són bones perquè, segons dades de FACONAUTO (la patronal de concessionaris d’Automoció), les matriculacions han acabat en positiu al mes de setembre, després de 12 mesos de caiguda”. A més, en aquesta època de l’any es fan promocions especials i hi ha una bossa important de quilòmetre 0 que pot incentivar la compra de vehicles.

Entrades ja a la venda:

El preu de l’entrada a exproReus és de 3 euros i els menors de 7 anys no paguen entrada.

Les entrades es poden comprar ja anticipadament a través de la web de firaReus, www.www.firareus.com.