Redacció: 08/03/2015

L’àmplia varietat de mascotes que enguany s’han pogut veure durant la 6a edició del saló de la mascota ha estat un dels principals punts d’atracció entre el públic que aquest cap de setmana ha tornat a omplir les instal·lacions de firaReus. Així, rèptils de tots els tipus i mides, rosegadors, aus, ponis i gossos de diferents races han estat el centre d’atenció dels prop de 8.000 visitants rebuts al llarg del cap de setmana. Cal recordar que firaReus ha acollit una exposició mundial felina on hi ha participat prop de 200 gats arribats de diferents parts del món gràcies a les gestions dutes a terme per l’Associació Felina de Catalunya.

D’altra banda, un dels espais que també ha despertat molta expectació i interès entre els assistents han estat les desfilades organitzades així com les proves del Campionat d’Espanya d’Agility celebrades el dissabte i el diumenge. Sense cap mena de dubte, un marc incomparable per veure les habilitats dels prop de 300 gossos que han participat en l’edició d’enguany.

Assistents i expositors han valorat molt positivament l’assistència continuada d’un grup de veterinaris que han vetllat per la salut dels animals durant aquests dies de fira, una de les novetats d’enguany.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, ha destacat un cop més l’impacte que representa per la ciutat acollir esdeveniments mundials com l’exposició de gats. Arza ha insistit que l’important és ‘seguir posicionant Reus en el mapa d’esdeveniments que puguin sumar a la ciutat i situar el saló de la mascota com una de les fires de referència del sector a Catalunya’.

L’activitat a firaReus continua a partir de la setmana vinent amb la 15a edició de l’Epocauto, la cita anual que permet retrobar-se amb els models històrics del món del motor.