Redacció: 23/09/2015

L’automoció guanyarà protagonisme en la 45a edició d’exproReus que es durà a terme del 8 al 12 d’octubre a firaReus. Més de 6.000 m2 d’exposició i una trentena de marques de cotxes hi estaran representades. També les motocicletes tindran un espai de gairebé 1.000 m2 d’exposició i s’hi podran trobar 24 marques.

Per segon any consecutiu també hi haurà camions, recuperant així una participació que es va iniciar l’any passat després d’una dècada sense presència a la fira multisectorial. Així, enguany Renault portarà els seus models de camions en un espai de gairebé 200 m2.

Per la seva banda, les presentacions de vehicles també tindran especial importància. Així, Citroën presentarà oficialment el model DS5 a la fira. Altres marques amb nous models exposats a exproReus seran:

Mercedes: GLE, GLE Cupè i GLC.

Ford: Mustang

Jaguar: XE

Audi: Q7 i A4

Volvo: XC90

Opel: Adam S

Kia: Soul

Seat: Ibiza

Skoda: Superb

SsangYong: Tivoli

De la seva banda, Mazda portarà un «Road Show» que ocuparà uns 150 m2 i que estarà ubicat a la zona exterior del recinte firal. Els visitants d’exproReus podran provar els vehicles de la marca. Hi haurà actuacions de discjòqueis, i comptarà amb sortejos i premis als assistents.