Redacció: 29/03/2017

L’empresa Menjablanc de Reus col·labora enguany amb firaReus aportant més de 13.000 racions d’aquestes postres típiques de la ciutat, elaborades a base d’ametlles. El gerent de l’empresa Menjablanc de Reus, Josep Franquet, i el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, han signat un conveni de col·laboració on s’estableixen els actes en els quals hi haurà presència de la marca. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat que «aquest acord permet donar a conèixer un producte emblemàtic de la ciutat entre els assistents als congressos que tenim programats, alhora que col·laborem amb una empresa del territori». La signatura es fa coincidint amb el 75è aniversari de firaReus i els 100 anys de la marca Menjablanc de Reus.

L’acord de col·laboració contempla repartir degustacions entre els participants d’11 dels actes previstos al calendari del Centre de Fires i Convencions per aquest any. Els dos primers actes ja s’han dut a terme i han estat el 75è aniversari de firaReus i la jornada de Màrqueting Digital, Ficommerce. La resta d’activitats durant les quals els assistents podran degustar Menjablanc de Reus gràcies a aquest conveni són: el Curs de Pediatria Pràctica, la jornada SmartRegion, el Congrés d’Urgències i Emergències Mèdiques, el Congrés d’Arxivística de Catalunya, el Fòrum Més Dona, el Congrés de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, el Congrés Internacional de la Bicicleta, la Polar Gran Fondo La Mussara i les Jornades de la Societat Espanyola de Cures Paliatives.

A més, aquest acord contempla la presència del logotip de Menjablanc de Reus a les entrades de firaReus i la presència de l’empresa amb un estand a la zona del Tasting Village en la pròxima edició d’exproReus, entre d’altres.