Redacció: 18/04/2018

El Clúster TICSUD aplega un total de 41 empreses, entre les quals es troben representades les més importants del territori

firaReus i el Clúster TIC Catalunya Sud acorden, mitjançant la signatura d’un conveni, una reducció en la tarifa del lloguer de les instal·lacions del Centre de Fires i Convencions per a totes les empreses adherides al Clúster.

D’aquesta manera, firaReus aplicarà un descompte especial d’un 25%, amb la finalitat d’acollir esdeveniments que incrementin les interrelacions i potencialitats entre les empreses agrupades al Clúster. El president de REDESSA i regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, explica que “aquest tipus d’accions permeten dinamitzar sectors punters, com el de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Col·laborar i cooperar amb els agents econòmics del territori és una prioritat per REDESSA”.

Per la seva part, el Vicepresident del Clúster TIC Catalunya Sud, Carlos Castilla, destaca que “a través d’aquest conveni s’ha volgut facilitar un espai físic per la celebració d’actes i esdeveniments que també afavoreixi la cooperació i les trobades entre empreses”. En aquest sentit, el Clúster aposta per la generació d’idees i sinergies entre les entitats adherides. 

Entre les seves principals línies de treball, també destaca la formació específica i compartida, el networking entre les empreses i l’intercanvi de coneixements científico-tècnics entre els investigadors de les Universitats i Centres de Desenvolupament Tecnològic i els associats.

El Clúster TIC aplega un total de 41 empreses, entre les quals es troben representades les més importants del territori, amb 1.300 persones treballant de forma directa i un volum de facturació agregada de més de mil milions d’euros. L’associació, que va néixer el 2014 per contribuir a la competitivitat en la cadena de valor del sector de les TIC a la Catalunya Sud.