Redacció: 12/11/2014

firaReus segueix l’aposta d’obrir les seves instal·lacions a formats culturals i al món de l’espectacle. En aquesta ocasió, el proper dissabte 22 de novembre a la nit, l’humorista Joaquín Reyes presentarà ‘Que me aspen’ a l’Auditori Antoni Gaudí del centre de fires i convencions de la ciutat.

Joaquín Reyes va estudiar Belles Arts a la Facultat de Belles Arts a la Universitat de Castella-La Manxa. Dintre de la seva carrera artística, l’any 2007 va ser contractat per La2 de TVE al costat del seu antic grup de ‘La hora chanante’ per fer un programa d’humor anomenat ‘Muchachada Nui’. Al programa seguia fent les paròdies de personatges famosos tot i que aquesta vegada de la dècada dels 90. Regularment actuava també com la mare del jove Raphael. Entre les animacions creades pel programa hi ha Enjuto Mojamuto, un jove que està tot el dia tancat a la seva habitació navegant per Internet.

L’any 2008 va aparèixer al costat del seu grup en l’especial Salvem Eurovisió! i, setmanes després, van estrenar la segona temporada de ‘Muchachada Nui’. A més, va començar a col·laborar com a columnista a la revista especialitzada en cinema Cinemanía, concretament en l’edició de gener, analitzant algunes escenes o curiositats del cinema.

El 29 maig 2008 va aparèixer en un programa d’El Hormiguero com a estrella convidada. A més al gener de 2009 va participar en tres programes de Pasapalabra o al programa radiofònic de M80 Radio fent entrevistes a personatges famosos que ell mateix imitava com Tom Cruise o George Bush -pare i fill-. Al costat de Cims, Sevilla i López, va presentar la Gala dels Premis Goya 2008, mostrant diversos vídeos i actuant al costat de Carmen Machi. El 18 de febrer de 2009, va iniciar la tercera temporada de ‘Muchachada Nui’.

Amb aquest espectacle de més d’una hora del proper dissabte 22 de novembre a la nit, Joaquín Reyes proposa un viatge per la seva carrera artística tot i que va molt més enllà d’un monòleg clàssic.

 

Dj’s, còcteils i música per tancar la nit

Per primera vegada i gràcies a l’acció conjunta amb els locals Oniria, La Comarca i Sora, després de l’actuació hi ha preparada una festa al foyer de firaReus on es podrà degustar canapés i acompanyar-ho amb combinats o refrescs sota el ritme musical del dj convidat local San Vinilo. Una aposta diferent per completar l’oci nocturn de la ciutat. Les entrades ja estan disponibles a trávés del web de firaReus (https://tuticket.org/janto/) o a guitxeta el mateix dia de de l’actuació.