Redacció: 17/03/2019

Bestial tanca portes avui a les 20 h després d’un cap de setmana en el qual l’Exposició Internacional Canina ha centrat bona part de l’activitat programada. Més de 600 gossos de diferents races han participat en aquest concurs que ha convocat a assistents d’arreu de Catalunya i l’Estat, i també de França, Alemanya, Finlàndia, Noruega i Rússia.

L’altra activitat que ha centrat la programació de Bestial ha estat la campanya per fomentar les adopcions #BestialAdopta. Centenars de persones s’han fotografiat al photocall instal·lat a l’accés a la fira i el patrocinador del Saló, Arion, donarà 700 kg de pinso a les associacions de gossos d’acollida assistents a la fira. A més, s’han organitzat desfilades de gossos per fomentar la seva adopció.

Les xerrades, els tallers i les exhibicions de Dog Frisbee, ensinistrament i agility, i el concurs de mascotes, que enguany ha tingut un nou format de gimcana a la qual s’han inscrit una trentena de participants, han acabat d’omplir el programa de Bestial.

Una quarantena d’expositors han pogut mostrar els seus productes en els estands repartits entre els 6.500 metres quadrats que ha ocupat el saló Bestial. A la fira s’han pogut veure tot tipus d’animals, des de gossos i gats fins a ponis, abelles, rosegadors i rapinyaires, entre d’altres.

L’activitat firal continua la setmana vinent amb la Fira Km 0, que obrirà portes de dijous, 21 a diumenge, 24 de març.