Redacció: 12/10/2018

El restaurant guanyador del programa Joc de Cartes de TV3, El Molí del Mallol, ha protagonitzat el showcooking d’aquest migdia

firaReus encara un cap de setmana ple d’activitat amb la 48a edició de l’exproReus. Les activitats infantils i la gastronomia amb tallers de cuina i la zona exterior del Tasting Village centren bona part de l’agenda de la fira.

El programa d’avui ha tingut com a protagonista al restaurant El Molí del Mallol, guanyador del programa Joc de Cartes. Els propietaris, l’Abdon Tarrats i l’Anna Pascual Estrade, han portat a l’estand de Cuina & Disseny de l’exproReus la demostració de la cuina del calçot amb la qual van assolir la millor nota del programa de TV3. Aquesta demostració de cuina és un dels actes destacats del programa d’activitats de la fira. En aquest sentit, aquesta tarda a les 18.30 h, l’exproReus comptarà amb un altre taller a càrrec de la parada de xarcuteria i aviram del Mercat Central de Reus, Casa Borrull, que protagonitzarà un showcooking de plats elaborats amb productes propis. 

Altres tallers de cuina que es duran a terme aquest cap de setmana són el showcooking dedicat al Menjablanc de Reus i els berenars saludables dirigits als més petits. Des d’avui i fins al diumenge, Con eSe de Salud explicarà i realitzarà propostes de berenars saludables en format de taller de 20 minuts. En total, de 17 a 18 h es duran a terme 3 tallers per a grups reduïts de 15 nens. 

Pel que fa a les activitats infantils, els més petits poden gaudir a la zona exterior d’un espai d’aventura amb rocòdrom, pont tibetà i tirolina. També poden pujar a l’inflable i llits elàstics de l’Associació Eutrapèlia i córrer al circuit de kàrting de l’empresa Tàrraco Karting. En aquesta àrea es troba l’escenari per a les actuacions infantils protagonitzades pel Mag Nebur, La Martina i el seu taller de storytime en anglès i mini disco amb animació. Entre altres propostes els més petits podran trobar aquest cap de setmana els tallers de la Vaca Voltaire i també de música de piano i guitarra de Yamaha School.

Al recinte interior hi ha la zona de ludoteca en anglès de La Martina amb tallers, pintacares i manualitats. Les propostes infantils es completen enguany amb els tallers de maquillatge, tatuatges i Photocall de La Garlanda. A més, tots els dies els infants podran interactuar amb tecnologia amb les propostes de Laserlab juntament amb Petits Enginyers. Per arribar a tots els públics, els més petits de 0 a 3 anys, podran jugar a la zona anomenada espai bebè.

En aquesta edició, el públic adult també compta amb propostes per gaudir del cap de setmana. Enguany, el programa de l’exproReus inclou la novetat de l’Escape Room, una proposta divertida i enginyosa de l’empresa Artificial Genetic Tool Corporation, que obrirà portes pròximament a REDESSA 1. Aquesta activitat està programada tots els dies en horari d’11 a 13 h i de 17 a 20 h. També, fins al 14 d’octubre de 18 a 19 h els assistents podran gaudir d’una exhibició de drons al foyer de firaReus, a càrrec de l’Aeroclub de Reus.

Cal recordar que el programa de l’exproReus es completa amb l’oferta de 150 expositors de diferents sectors, com l’automoció, llar, mobiliari, decoració, tecnologia, complements, benestar, alimentació i mercat immobiliari. En total, la fira ocuparà un total de 23.000 m2 sumant els espais del recinte interior i l’exterior. 

La fira es podrà visitar en horari d’11 a 21 h. La zona del Tasting Village estarà oberta fins a les 23 h i comptarà amb animació musical a càrrec de La Fàbrica. Els nens fins a 7 anys (inclosos) tenen entrada gratuïta. El preu d’una entrada normal és de 3 euros i amb Carnet Jove, de 2 euros. Podeu adquirir entrades de manera anticipada fent CLICK AQUÍ.