Redacció: 17/02/2015

L’humorista David Guapo actuarà el proper dissabte 28 de març a les 22h a l’Auditori Antoni Gaudí de les instal·lacions de firaReus. Considerat per la crítica el monologuista amb més projecció del conjunt de l’Estat, Guapo presentarà el seu nou espectacle #quenonosfrunjanlafiesta. Les entrades ja estan des d’avui dimarts a la venda a 15 euros (anticipada) i 18 euros el mateix dia de l’actuació a través del web https://www.ticketea.com/david-guapo-en-reus/

Durant 90 minuts i acompanyat de la seva inseparable guitarra, l’artista barceloní arriba carregat d’humor i amb ganes d’omplir l’Auditori de firaReus. De fet, el show David Guapo aterra per primer cop a Reus després d’anys treballant per les millors sales i teatres de tot l’Estat. Així, la seva agenda el porta a participar de forma continuada en diferents mitjans de comunicació i a viatjar arreu de l’estat espanyol tot i tenir Barcelona i Madrid com a principals seus de les seves actuacions. Fonts properes a l’artista han assegurat que David Guapo ‘tenia moltes ganes d’actuar a la ciutat de Reus tot i que fins a la data no s’havia donat la ocasió per poder fer-ho. Serà una nit plena d’humor’.

Després de Reugenio i Joaquin Reyes, l’actuació de David Guapo referma l’aposta de firaReus per potenciar els espectacles de primer nivell com una eina més per promoure les instal·lacions ubicades al Tecnoparc.