Redacció: 23/03/2015

L’humorista David Guapo arriba aquest dissabte 28 de març a l’Auditori Antoni Gaudí de firaReus amb totes les entrades venudes. Considerat per la crítica com el monologuista amb més projecció de l’Estat, Guapo presentarà el seu últim espectacle #quenonosfrunjanlafiesta. Les més de 750 entrades que es van posar a la venda es van exhaurir a mitjans de la setmana passada, fet que assegura una molt bona acollida de l’espectacle.

Durant més de 90 minuts, l’artista barceloní actuarà acompanyat de la seva inseparable guitarra després d’anys fent somriure a milers d’espectadors que cada setmana omplen els teatres que visita arreu de l’estat espanyol. A més, la seva agenda el porta a participar de forma continuada en diferents mitjans de comunicació i a viatjar constantment entre Madrid i Barcelona. En els propers dies, l’artista anunciarà noves actuacions al Camp de Tarragona a través del seu espai web. 

Després de Reugenio i Joaquin Reyes, l’aposta per l’artista David Guapo referma la voluntat de firaReus per diversificar els esdeveniments que acull i potenciar els espectacles culturals de primer nivell com una estratègia més per promoure les instal·lacions ubicades al Tecnoparc de Reus.

L’actuació d’aquest dissabte començarà a les 22h i un cop iniciada, no es permetrà l’accés a l’Auditori. firaReus obrirà portes passades les 21h per tal de facilitat l’accés a totes les persones que tenen entrada per veure l’espectacle.

 

INFORMACIÓ D’INTERÈS: L’obertura de portes per veure l’espectacle de David Guapo serà a les 21.15h i l’accés a l’Auditori Antoni Gaudí es farà per odre d’arribada ja que les entrades no estan numerades. Les persones que tinguin entrada sense codi QR (comparades a través de la botiga MeriendaCena) hauran d’ensenyar també el DNI corresponent. Un cop iniciat l’espectacle (22h) no estarà permesa l’entrada a l’Auditori. Moltíssimes gràcies a tots per la vosatra col·laboració. Si necessiteu resoldre cap dubte contacteu amb Comunicacio de firaReus ([email protected]) // Telf 977.32.63.63