Redacció: 04/05/2015

Aquest dijous 7 de maig se celebra a les instal·lacions de firaReus la primera jornada de lideratge en femení. El Fòrum Més Dona és una iniciativa pionera a la demarcació de Tarragona que dóna resposta a la necessitat de crear una xarxa i una comunitat de professionals que aposti pel lideratge i talent en femení. L’objectiu és reunir professionals, tant homes com dones, empreses i organitzacions que d’una forma dinàmica i innovadora vulguin reflexionar, inspirar-se i aprendre sobre la dona en el món empresarial. 

El programa, que inclou ponències, taules rodones, presentació de casos d’èxit i tallers, convida a tots els assistents a reflexionar d’una forma dinàmica i distesa sobre lideratge femení en la empresa i en l’economia actual. Cal destacar la presència de noms propis com Juan Carlos Cubeiro -considerat un dels majors experts espanyols en talent, lideratge i coaching- i també de Cristina de Arozamena, Head Coach and Master de KeyCoaching International y Top Trainers School. A més, en els workshops, que es durant a terme a la tarda, els assistents podran descobrir tècniques de coaching i eines útils per l’autoconeixement i les relacions professionals i personals.

El regidor de Promoció Econòmica de la ciutat, Marc Arza, assegura que jornades com la presentada avui dilluns donen continuïtat als nous formats oberts en els darrers mesos a firaReus. Arza ha afirma també des de firaReus se seguiran recolzant iniciatives com el Fòrum Més Dona on el món de l’empresa i el lideratge van de la mà.

 

Dones de la demarcació amb destacades trajectòries professionals

L’organizadora de les jornades, Gemma G. Gasulla, explica que les diferents taules rodones, que es desenvoluparan al llarg de la jornada, compten amb la presència de nombroses dones de la demarcació que destaquen per la seva trajectòria professional com la Sra.  Teresa Pallarès (directora general de l’AEQT), la Sra. Lídia Bargas (Coordinadora Territorial de l’Institut Català de la Dona), la Sra. Àgata Girbes (Presidenta Comissió Dona i Empresa a la  Cambra de Comerç de Reus), a Sra. Ana Alcaraz (Cap de servei de Gestió Econòmica, Personal i Obres del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya), la Sra. Montse Godall (Directora de Comunicació de l’ANAV), Sra. Caty Garcia (Subdirectora del Corte Inglés de Tarragona), Sra. Silvia Cuestas (Directora de RRHH al Port de Tarragona). La clausura de la jornada comptarà amb la presència de l’actor, Oriol Grau.

Així doncs, el Fòrum Més Dona és una trobada de creixement professional i networking. La jornada té el propòsit de crear un espai de reflexió i d’aprenentatges de la mà d’expertes en diferents camps que ajudaran a debatre, prendre consciència i potenciar el paper del talent i el lideratge femení actual.

En aquesta trobada, a més del contingut formatiu i divulgatiu, hi trobarem també  zona expositiva i espai per al networking on els assistents podran conèixer els ponents que formen part del programa. La jornada s’iniciarà a les 9h i finalitzarà a les 18h. La inscripció inclou accés a totes les xerrades amb experts, coffee break, vermut Miró i dinar. Podeu trobar més informació i inscriure-us a través del web: www.www.firareus.com