Redacció: 25/01/2021

Es tracta d’una xarxa de reflexió i intercanvi sobre indústria i innovació que té com a activitat central un club de lectura

L’IND+I Club organitza la seva primera sessió al Camp de Tarragona aquest dijous, 28 de gener, en un esdeveniment en format híbrid que s’organitza amb la col·laboració de firaReus Events. L’IND+I és una xarxa de reflexió que té com a activitat principal un club de lectura en el qual els participants debaten el contingut de llibres que tenen com a eix central la innovació i la indústria.

Els llibres sobre els quals se centrarà l’activitat de dijous són “El camino hacia el Lean Start-up”, d’Eric Ries i que explicarà la consultora en innovació i membre d’ESADE Alumini, Aleyois Haro; “Cómo innovar sin ser Google” d’Alfons Cornellà i que presentarà el manager del Clúster TIC Catalunya Sud, Gabriel Doménech, i per acabar el llibre “Resultados de la innovación abierta: olvidémonos del sensacionalismo y volvamos al negocio” d’Henry Chesbrough i presentat per l’Incubator and Services Manager de la UPC, José Luís Grande Quesada.

L’esdeveniment seguirà el format híbrid que ja es va utilitzar en la jornada del Motivation Day organitzada la setmana passada per firaReus Events. En aquest sentit, la regidora d’Economia i Coneixement i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha posat en valor “aquesta aposta per les noves tecnologies que situa a firaReus Events com a espai de referència pel que fa a nous formats en el turisme de reunions i en la generació de contingut de valor per a professionals que aposten per innovar i fer créixer les seves empreses”.

El programa previst per l’activitat és el següent:

17 h Benvinguda, a càrrec d’Eduard Vicente, director de firaReus Events

17.05 h Presentació de l’IND+I, a càrrec d’un representat del Club

17.15 h La innovació a debat:

– Aleyois Haro, Grupo Castilla, membre de Alumni ESADE presenta “El Camino hacia el Lean Start-up” d’Eric Ries.

– Gabriel Doménech, Manager del Clúster TICSud, presenta el llibre “Cómo innovar si ser Google”, d’Alfons Cornellà.

– José Luis Grande Quesada, Incubator and Services Manager de la UPC, presenta “Resultados de la innovación abierta: Olvidémonos del sensacionalismo y volvamos al negocio”, d’Henry Chesbrough

Modera: Laura Capel, Secretaria Tècnica IND+I i Grants Manager a FI Group

18.15 h Torn de preguntes

18.30 h Cloenda de l’acte

Les persones interessades a assistir a la jornada poden formalitzar la seva inscripció gratuïta a través de l’enllaç a l’activitat que hi ha a la web de firaReus www.www.firareus.com.