Redacció: 28/01/2016

Més de 350 professionals participen en el XXV Congrés de Digestologia que es realitza des d’avui i fins dissabte a les instal·lacions de firaReus, Centre de Fires i Convencions, durant el qual es realitzarà el 1r Taller Videofòrum d’Endoscòpia i el 1r Curs en Investigació Bàsica i Translacional en Digestologia.

El congrés, organitzat per la Societat Catalana de Digestologia de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya, s’ha consolidat com a punt de trobada ineludible per als especialistes del país i és un espai de formació que, en aquesta edició, es concreta en un curs de postgrau, un taller d’endoscòpia digestiva i un curs d’investigació bàsica.

Durant aquests tres dies es presentaran 157 comunicacions de recerca i de posicionament de l’especialitat i també els progressos de plans estratègics sobre el tractament dels pòlips de còlon, de l’hepatitis C, de la malaltia inflamatòria intestinal i de l’endoscòpia avançada entre d’altres.

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears és la corporació mèdica més important del país pel que fa al nombre de socis, amb més de 26.800 professionals. Està integrada per 85 societats científiques i el darrer curs 2014-2015 ha desenvolupat més de 1.700 actes amb presència d’uns 46.700 professionals.

Per declaracions o entrevistes amb els organitzadors, podeu contactar amb la responsable de comunicació de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut, Elena Domínguez, trucant al 654 359 909.