Redacció: 10/04/2019

La jornada de màrqueting digital Ficommerce ha convocat avui a més de 400 persones, tots ells estudiants i professionals dedicats al màrqueting digital. El Clúster TIC, firaReus i ESIC organitzen aquesta sessió que ha començat a un quart de deu del matí i que finalitzarà avui a dos quarts de sis de la tarda.

El contingut proposat en aquesta edició ha girat al voltant de l’optimització dels continguts per a xarxes socials, les tècniques d’engagement amb el client, SEO, SEM, blockchain, inbound màrqueting i chatbots, entre d’altres. Les conferències han estat impartides per professionals d’empreses com McCANN WorldGroup, Norwegian Airlines, Prestashop, Banc Sabadell i Freshly Cosmetics, entre d’altres.

Els tallers, conferències i taules rodones de Ficommerce s’han repartit en dos blocs diferenciats: un de més teòric, “Attract & Engage” i un altre amb un enfocament pràctic, “Sell & Convert”. Els assistents han pogut triar a quins tallers o xerrades assistien sense haver d’escollir entre aquests dos enfocaments.

La jornada ha comptat amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus i amb el patrocini de Beep i GLS.

Un cop finalitzada aquesta jornada, des de firaReus se centrarà l’atenció en les dues fires previstes pel mes de maig: el Saló de la Moto, que es durà a terme del 3 al 5 de maig, i Autoprimavera que es farà del 10 al 12 de maig.