Redacció: 13/05/2016

La tercera edició de la prova cicloturista Polar Gran Fondo La Mussara Reus es porta a terme aquest dissabte, 14 de maig, amb un total de 6.342 inscrits que es distribueixen entre la modalitat Gran Fondo (189 km i 4.296 inscrits) i la Medio Fondo (97 km i 2.046 inscrits). La modalitat més llarga té un desnivell positiu de 3.200 metres, mentre que la modalitat de 97 quilòmetres té un desnivell de 1.600 metres.

La tercera edició d’aquest esdeveniment s’ha presentat aquest dimecres al Teatre Fortuny de Reus i ha estat presidida per l’alcalde, Carles Pellicer, a qui han acompanyat el regidor d’Esports, Jordi Cervera; la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles; el director dels serveis territorials de l’Esport, Joan Plana; el director de la prova, Mauro Llorens; el responsable de l’empresa Bicipark, August Pasqual i la directora de màrqueting de l’empresa Polar, Ester Noguera.

L’alcalde, Carles Pellicer, ha agraït als organitzadors aquesta iniciativa i la seva confiança en la ciutat de Reus com a referent de l’esport i d’aquesta prova en particular. Al mateix temps, el regidor d’Esports, Jordi Cervera, ha animat els participants a conèixer el conjunt de la ciutat durant el cap de setmana que es trobaran a Reus.

El director de la prova, Mauro Llorens, ha recordat que entre els inscrits s’hi troben reconeguts esportistes, com ara els ciclistes Joseba Beloki i Óscar Pereiro, a més d’altres persones rellevants del món de l’esport i els mitjans de comunicació.

Si voleu conèixer les afectacions al trànsit amb motiu de la cursa podeu clicar aquí.