Redacció: 22/09/2016

Un taller de cuina a càrrec del finalista de MasterChef Junior i el doble d’espai al Tasting Village, alguns dels atractius d’enguany

La gastronomia serà un dels eixos d’aquesta edició d’exproReus, amb més activitats i el doble d’espai destinat a la restauració a la zona del Tasting Village. En el programa d’eguany destaca el showcooking de Lukas Vives, finalista de la tercera edició de MasterChef Junior, que oferirà una demostració gastronòmica el dia 12 d’octubre. En aquest sentit, els showcookings es realitzaran un any més a l’estand de Cuina & Disseny – TarracoGrup, on es faran altres demostracions gastronòmiques com les dels paradistes dels Mercats de Reus, que el dissabte 8 d’octubre durant tota la tarda faran tallers participatius per acostar el mercat als visitants de la fira. Els tallers previstos són de fruites, embotits i parament de taula, entre d’altres. «exproReus és un aparador excel·lent per a donar a conèixer l’activitat de la pròpia ciutat tenint en compte la diversitat del perfil dels visitants de la fira i la procedència geogràfica diversa», segons el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza.

Pel que fa a la zona del Tasting Village enguany doblarà els metres quadrats a l’Auditori Exterior i comptarà amb el patrocini d’Estrella Damm. D’aquesta manera, al Tasting Village – Espai Damm, es podran tastar totes les cerveses de la marca. A la vintena d’expositors de restauració habituals que portaran embotits artesanals, pizzes, pasta, dolços i coques, entre d’altres, enguany s’ha d’afegir l’oferta de la desena de foodtrucks que hi haurà a l’auditori exterior i on es podrà degustar menjar japonès, taiwanès, mexicà, llesques, montaditos i hamburgueses gurmet. Per al president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, «l’ampliació de l’espai destinat a restauració és fonamental en una edició en la qual s’augmenten metres quadrats i confiem que ens ajudi a allargar l’estada dels visitants».

ExproReus obrirà portes del dia 8 fins al 12 d’octubre amb horari d’onze del matí a nou del vespre. El Tasting Village tancarà a les onze de la nit i tindrà un escenari on es faran espectacles i actuacions musicals entre d’altres.