Redacció: 08/03/2017

La jornada de comerç i màrqueting digital, Ficommerce, que es farà el pròxim 21 de març a firaReus comptarà amb una nova edició del concurs Ficommerce Award que premiarà la millor idea de negoci digital.

L’objectiu és donar suport als emprenedors que volen impulsar iniciatives innovadores a través d’Internet. Poden participar al concurs totes aquelles persones que tinguin un projecte que encara no estigui en funcionament.

El jurat valorarà la viabilitat tècnica, econòmica i financera del projecte i el grau de definició, entre d’altres. La presentació de projectes està oberta fins al divendres, 17 de març i el guanyador es donarà a conèixer en el marc de la jornada Ficommerce.

El projecte s’ha de presentar en format pdf i ha d’incloure l’objectiu, un breu estudi de mercat i, opcionalment, una maqueta o site map de la web. Un equip de professionals dedicats al comerç digital triarà el projecte guanyador.

Els interessats a participar-hi poden consultar les bases del concurs a través del web www.www.firareus.com/ficommerce.

Els guanyadors obtindran un ordinador portàtil per gentilesa de BEEP Informàtica i 5 hores d’assessorament en la creació d’una plataforma de negoci online, a càrrec de l’empresa Comercios Online.