Redacció: 17/02/2016

En el marc del 7è Saló de la Mascota, Bestial, firaReus organitza una passejada de mascotes que es farà aquest diumenge 21 de febrer per diferents carrers de la ciutat. L’activitat compta amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona i de L’Última Llar. 120 persones ja han inscrit els seus gossos per a participar-hi, tot i que la inscripció continua oberta fins al mateix dia de la passejada.

El punt de partida serà la plaça de l’Univers al costat del centre comercial La Fira, on s’instal·larà una carpa per a acabar de formalitzar inscripcions i fer el lliurament de dorsals a l’inici de passejada i la recollida d’obsequis per a tots els participants, al final. L’activitat començarà a les 10.30 h del matí i té un recorregut previst de 3,8 quilòmetres que passarà per l’avinguda Onze de Setembre, el passeig Mata, passeig Sunyer, plaça de les Oques, carrer Dr. Vilaseca, la plaça del Nucli, l’avinguda dels Països Catalans, camí de Riudoms, plaça de la Cultura de la Pau, passeig Sunyer, plaça de les Oques, Mercat Central, carrer Josep Sardà i Cailà, carrer Prat de la Riba, plaça de la Llibertat, avinguda Sant Jordi i tornada a la plaça de l’Univers, davant del centre comercial La Fira. El recorregut té un temps previst de dues hores i mitja.

La jornada és oberta a totes les persones que tinguin mascota i té la finalitat de fomentar el civisme, el respecte per l’entorn i envers els ciutadans durant el recorregut. Per participar és imprescindible dur lligat l’animal de companyia amb corretja o cadena, els gossos de raça potencialment perillosa han d’anar amb morrió, s’han de recollir les dejeccions dels animals i els gossos participants han de portar xip i seguir l’itinerari establert per l’organització, respectant sempre el vianant.

Les inscripcions es poden formalitzar a través de la pàgina web de firaReus o el mateix dia de la passejada, a la carpa que s’instal·larà al punt de sortida.