Redacció: 19/05/2016

Demà obrirà portes la 10a edició del Saló de l’Automòbil d’Ocasió i Caravaning, Autoprimavera, que es va recuperar l’any passat coincidint amb la millora del sector. La fira ocuparà els 7.000 m2 de recinte firal i s’hi podran trobar 12 expositors que portaran més de 250 vehicles d’ocasió, quilòmetre 0 i gerència. La fira comptarà també amb una zona de proves a l’exterior del recinte.

Durant la presentació d’aquest matí, el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha destacat que «els expositors han confirmat que es manté l’increment de les vendes que ja es va notar l’any passat, sobretot gràcies al vehicle seminou».

En aquest sentit, segons dades de la Federación de Asociaciones de Concesionarios de la Automoción (FACONAUTO), les transferències de vehicles de segona mà han augmentat un 17,3% al conjunt de l’Estat en el darrer any. A Catalunya, aquest increment ha estat lleugerament inferior, de gairebé un 15%.

Per al regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, «amb l’Autoprimavera tanquem l’activitat firal del primer semestre de l’any, que ha estat centrada en l’automoció. Així, a banda de Bestial, la resta de fires pròpies han estat Epocauto i el Saló de la Moto, a les quals s’afegeix aquest saló del vehicle d’ocasió».

D’altra banda, aquesta és la primera fira en què es fa efectiu el nou patrocinador de firaReus: Mazda-Kimauto. Aquest patrocini té una vigència d’un any (fins al maig de l’any vinent) i estableix que la marca estigui visible a diferents espais de la fira com les taquilles, els monòlits de l’exterior de l’edifici i també que Mazda doni nom a una de les sales firals. El patrocini també comportarà la presència del logotip de la marca en alguns suports publicitaris.

L’horari d’Autoprimavera és divendres, 20 de maig, de 16 a 20 h i dissabte 21 i diumenge 22, d’11 del matí a 8 del vespre. Aquesta fira té entrada gratuïta.