Redacció: 07/03/2016

La 16a edició d’Epocauto, la fira de motos i cotxes clàssics que es durà a terme aquest cap de setmana a firaReus, ocuparà una superfície de 7.000 m2 i comptarà amb la presència de 70 expositors d’arreu de l’Estat.

En aquesta edició es podrà veure una exposició de 25 vehicles de la marca Porsche, amb models des de l’any 1955 fins al 2007. La mostra ocuparà un espai de 1.200 m2 del recinte firal. El vehicle més destacat és un Porsche 356 que està valorat en 200.000 €.

La fira comptarà també amb la visita de 12 clubs d’arreu de Catalunya i l’aparcament de clàssics que s’habilitarà novament a l’auditori exterior «es convertirà en un espai més d’exposició d’Epocauto, que resulta molt atractiu pels visitants d’aquesta fira», en paraules del president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà.

La procedència dels expositors d’Epocauto és una de les més variades de les fires que s’organitzen durant l’any, amb expositors arribats de Còrdova, Valladolid, Saragossa o Toledo, fet  que pel regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, «comporta que ens visitin persones que es queden a dormir en hotels de Reus i això va en la línia de crear sinergies entre l’activitat de firaReus i la promoció de la ciutat».

La inauguració oficial d’Epocauto es farà dissabte a les dotze del migdia i anirà a càrrec d’un dels col·leccionistes de vehicles clàssics més importants de Catalunya, Salvador Claret.

La fira Epocauto s’organitza en estreta col·laboració amb el Grup de Motos Clàssiques de Reus. Ells són els responsables també de l’organització de la sisena trobada d’entitats del motor, que es farà diumenge a partir de les nou del matí a l’exterior de la fira i que comptarà amb esmorzar popular i actuacions musicals.

Epocauto obrirà portes dissabte, 12 de març de 10 del matí a 8 del vespre i diumenge, 13, de 10 del matí a 3 del migdia. El preu de l’entrada és de 5 €.