Redacció: 01/10/2015

Aquest matí s’ha presentat una nova edició de la Fira de Fires, exproReus, que tindrà una superfície d’exposició de 20.000 m2 i comptarà amb la presència de gairebé 200 expositors de diversos sectors con la llar, l’automoció, les noves tecnologies i la restauració, entre d’altres.

Durant la presentació, el president del comitè executiu, Isaac Sanromà, ha destacat que «des del Comitè Organitzador s’ha treballat per buscar noves activitats i propostes que facin atractiva la fira cada any, tant pels visitants com per a les empreses del territori. Remarcar la capaciatat de modelar una proposta firal actual sense perdre la qualitat».

De la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat el posicionament de Reus com a capital fira del sud de Catalunya i ha afirmat que «s‘ha consolidat la presència de sectors tradicionals però també s’ha ampliat l’oferta a nous sectors, com ara el de les noves tecnologies, que són sectors estratègics per la ciutat».

ExproReus es podrà visitar del 8 al 12 d’octubre, d’onze del matí a nou del vespre. La zona de restauració del Tasting Village tancarà dues hores més tard, a les onze de la nit.

Us adjuntem el dossier de premsa i el programa d’activitats de la fira.