Redacció: 03/05/2016

firaReus acull aquest dijous, 5 de maig, el II Fòrum Més Dona dedicat al talent i lideratge femení que en aquesta edició porta per títol «Be Happy». La felicitat, professional i personal, centrarà les ponències que es tractaran al llarg de la jornada i també part dels tallers previstos. La responsable de l’empresa organitzadora del Fòrum Més Dona, Gemma G. Gasulla, ha destacat que «a més de les xerrades centrals, també es podrà escoltar l’experiència de dones referents en els seus sectors professionals i també pel que fa a les seves experiències vitals». Algunes d’aquestes dones són Gina Tost, CEO de GeenApp, twittera i col·laboradora en Generació Digital (Catalunya Radio), Sofia Fournier, Doctora de l’equip Quirón-Dexeus i bloggera i Marta Pena, pedagoga i supervivent d’un càncer de mama i autora del llibre «Pit i Amunt».

Les conferències centrals aniran a càrrec de Juan Carlos Cubeiro, Head of Talent de Manpower Group i CEO de Right Management, Cristina Beamonte, Coordinadora d’Ewin Iberica i LHC Tecnolgy Center Leader Dow Chemical, David Tomás, CEO de Cyberclick i autor del llibre «La empresa más feliz del mundo» i Astrid Barqué, directora de Vitampleni i especialista en alimentació i esport.

En la presentació de la jornada que s’ha dut a terme aquest matí, el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat que el Fòrum Més Dona «s’emmarca en un cicle de jornades tècniques i professionals que en aquests mesos han portat pràcticament cada setmana a entre 150 i 200 persones a firaReus».

La jornada comptarà també amb tallers i workshops de temàtica diversa, des de fotografia, fins a alimentació, mindfullness i xarxes socials i una taula rodona que amb el títol de «Concilia…. ¿qué?» analitzarà la realitat de les dones quan intenten conciliar vida professional i familiar. Per acabar, clourà el Fòrum el representant de la casa del Tibet a Espanya, Thubten Wangchen.

El Fòrum està adreçat principalment al sector professional femení i vol donar resposta a la necessitat de crear una xarxa i una comunitat de professionals que aposti pel lideratge i talent de les dones. L’objectiu és reunir professionals, tant homes com dones, empreses i organitzacions que d’una forma dinàmica i innovadora vulguin reflexionar, inspirar-se i aprendre sobre la dona en el món empresarial.