Redacció: 23/11/2014

La 22ª edició de TOTNuvis a les instal·lacions de firaReus tancarà portes aquest diumenge al vespre superant el centenar d’expositors. A més, prop de 1.200 persones han assistit -entre ahir dissabte i avui diumenge a la tarda- a les desfilades organitzades amb la finalitat de donar a conèixer les últimes tendències en vestits de nuvi i núvia, pentinats, joieria o complements. La qualitat dels expositors així com dels productes mostrats durant els tres dies de fira consoliden TOTNuvis de firaReus com el saló de referència a la demarcació i al conjunt de Catalunya per davant dels salons de Lleida i Barcelona. Les primeres dades, i a falta de comptabilitzar els visitants que encara arriben a les instal·lacions del centre de fires i convencions de la ciutat, indiquen que firaReus ha consolidat els 5.000 visitants previstos.

Des de l’organització  s’ha valorat “molt positivament” els resultat d’enguany i s’ha assegurat que “tan de bo” les sensacions tingudes durant el cap de setmana els expositors les vegin reflectides en els propers mesos després dels contactes establerts amb els assistents de la fira. En aquest sentit, el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha insistit un cop més que “les bodes continuen generant una activitat econòmica molt important per a les empreses del territori’.

Sanromà ha recordat que la despesa per cerimònia ronda els 15.000 euros i que els enllaços a la demarcació generen un volum de negoci d’entorn els 40 MEUR cada any. El president del Comitè Executiu ha afirmat que, tot i la davallada del 5% respecte del darrer any, al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre se celebren més de 2.300 bodes cada any i que l’edat dels nuvis se situa entorn els 33 anys. ‘Cal que recolzem i analitzem en detall totes les iniciatives que els expostors ens fan arribar i seguir treballant per mantenir aquest lideratge d’aquest saló’, ha dit el president. 

De la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Marc Arza, ha afirmat que les primeres impressions dels expositors i visitants són “molt positives” i per aquest motiu, la voluntat és continuar treballant per mantenir i consolidar aquest posicionament de Tot Nuvis a Catalunya. Arza ha recordat que aquest saló encara la recta final de les fires previstes per aquest 2014 a falta del Parc Infantil de Nadal i EcoReus que es durà a terme a partir del proper divendres 28 i fins el diumenge 30 de novembre. Tot i així, segons el nou titular de Promoció Econòmica, els actes segueixen de manera continuada a les instal·lacions de firaReus. Prova d’aquesta continuïtat i de l’ampli ventall de projectes amb els que treballa firaReus és l’aposta pels esdeveniments culturals. De fet, més de 600 persones van gaudir ahir dissabte a la nit de l’espectacle ‘Que me aspen’ del còmic Joaquin Reyes.