Redacció: 03/05/2013

3 fires (Saló de la Moto, Fira de la Gent Gran i ReuSport), 2 congressos (Congrés de Radiòlegs de Catalunya i Congrés Internacional de Nutrició i Fruita Seca), 15 jornades, 10 sessions formatives, 7 reunions d’empresa i 1 fam trip conformen algunes de les activitats previstes a firaReus per aquest segon trimestre de l’any en que es celebraran un total de 40 actes i 3 fires, que comportaran 48 dies d’ocupació.

Aquest increment de l’activitat ha estat generat principalment per la diversificació de l’activitat, la creació de nous productes i serveis i la intensificació de les accions de comercialització. A més, tal com ha afirmat el president del comitè executiu de firaReus, Isaac Sanromà, “firaReus treballa amb un nou enfocament orientat a l’activitat empresarial i professional destinat atreure el màxim rendiment a les noves instal·lacions del Tecnoparc i del seu entorn empresarial”. El Reus Fòrum d’Inversió, la Nit Empresarial de la CEPTA o la Jornada Manageware són alguns dels esdeveniments que firaReus acull aquest trimestre i que s’orienten a la generació de negoci i a l’establiment de sinèrgies entreempreses i professionals.

Pel que fa a la captació de congressos, des de firaReus es continua treballant principalment en 4 sectors estratègics: salut, nutrició, tecnologia i industria.

D’altra banda, en l’activitat firal, enguany també es batrà el rècord de certamens organtizats per firaReus arribant a un total de 13, tres dels quals de nova creació: FIBO, Fira de la Gent Gran i ReuSport. L’obertura a nous segments també és un del eixos estratègics de treball de l’organització.

Tal com ha destacat la regidora de Promoció Econòmica, Alícia Alegret, “totes aquestes accions es realitzen amb l’objectiu d’assolir la missió de firaReus que passa per contribuir a la dinamització de l’economia local amb accions generadores d’impacte econòmic en els diferents sectors de la ciutat”.

Entre els clients que organitzaran els seus esdeveniments a firaReus aquest trimestre es poden destacar la Universitat Oberta de Catalunya, la Generalitat, la Caixa o MediaMarkt, entre d’altres.