Redacció: 05/02/2015

Bon dia,

Us facilitem de nou l’article d’opinió escrit per Marc Arza sobre firaReus. Hi havia un petit error, disculpeu

Moltes gràcies pel vostre temps.


firaReus, projecte de ciutat 

Aquest 2015 firaReus engega la seva activitat firal combinant la inèrcia positiva dels darrers exercicis amb la innovació i la recerca de nous formats. Congressos, esdeveniments i fires de sectors madurs i emergents lligats al projecte econòmic de la ciutat i el territori.

Durant l’any 2015 firaReus donarà continuïtat a projectes d’èxit, consolidats i amb una llarga trajectòria com Epocauto, ExproReus i TOTNuvis. Fires lligades a la marca Reus i referents del seu sector que compartian calendari amb nous certàmens impulsats per firaReus amb l’objectiu per reforçar la capitalitat firal de la ciutat a la Catalunya Sud. La tercera edició de la FIBO -Fira de Comerç OnLine- és un bon exemple d’aquest camí. Més de 725 inscrits en un fira que rellliga el comerç i els nous canals de venda online. El Reus comercial de sempre i el nou Reus del sector TIC. Una empenta que s’ha de deixar sentir en el nou esdeveniment que firaRues prepara per aquest mes d’abril lligat a la impressió 3D. La tradició industrial de la ciutat lligada a la tecnologia emergent d’ara mateix.

Les instal.lacions de firaReus al Tecnoparc faciliten que la ciutat aculli esdeveniments lligats a sectors de creixement i noves tendències com les fires EcoReus i DIYMania o la First Lego League. Una voluntat d’explorar noves oportunitats que s’obre també a esdeveniments esportius que ajudin a la promoció de ciutat. Competicions com la Polar Gran Fondo La Mussara-Reus que comptarà amb més de 3500 ciclistes d’arreu de Catalunya.

Amb més de 200 dies d’ocupació a l’any, firaReus és un projecte sostenible i en creixement que entra al 2015 amb un cartell propi i consolidat en diferents àrees de negoci i amb l’objectiu de seguir estretament vinculat al teixit associatiu de Reus i del conjunt del territori. Un equip de persones compromès per consolidar firaReus com un projecte de ciutat.