Redacció: 28/09/2017

La gastronomia tornarà a centrar bona part del programa d’activitats d’exproReus, amb tallers i degustacions de productes i amb la zona exterior del Tasting Village, on novament es concentrarà tota l’oferta de restauració.

L’estand de Cuina & Disseny – TarracoGrup, serà l’espai destinat als tallers de cuina que enguany tindran com a protagonista a la guanyadora de Masterchef Junior 4, Paula Alós. La Paula és de Mataró, té 11 anys i farà el seu showcooking el dijous, dia 12 d’octubre, a les 12 del migdia.

Altres tallers de cuina previstos al mateix estand, són:

Dijous, 12 d’octubre:

18 a 19 h: Casa Borrull, demostració de cuina de llonganisses casolanes.

19 a 20 h: Carnisseria Antònia, minihamburgueses i tastets de vedella.

Divendres, 13 d’octubre:

17.30 h: Demostració de cuina Restaurant Mirall de Tres

Dissabte, 14 d’octubre:

12 a 13 h: Cuina de xocolata i Menjablanc

13 a 14 h: Carnisseria Bonet i Fills (Bondrià)

17:30 h: Demostració de cuina Xocosave

Diumenge, 15 d’octubre:

12 a 13 h: Cuina de xocolata i Menjablanc

13 a 14 h: Carnisseria Bonet i Fills (Bondrià)

17:30 h: Demostració de cuina Restaurant 8

La zona del tasting village comptarà enguany amb 16 estands dels següents expositors: La Despensa Manchega, Vermut Miró, Menjablanc de Reus, Missushi, Braseria La Borda de l’Avi, Distribucions Vicamar, Braseria La Tasca de Sant Jordi, La Fàbrica, Bella Italia da Gino, L’Heura Artesans, Forn Franquesa, Queserías Rosillo – La Fireta, Xocolato, Damm, Xurreria Xavi i Golosinas Cabezas. També hi haurà 4 foodtrucks: L’Escorça, La Tipo, La Aventura, La Factoría.

Recordem que exproReus obrirà portes de l’11 al 15 d’octubre, en horari d’11 del matí a nou del vespre, mentre que la zona del Tasting Village tancarà a les onze de la nit.