Redacció: 23/09/2014

La segona edició de la fira CupcakeReus arribarà els dies 11 i 12 d’octubre en el marc de la 44a edició de l’exproReus. Enguany, els tallers per a infants i un concurs professional seran les principals novetats d’un saló que es consolida amb una dotzena d’expositors.

Com en la primera edició, el saló CupcakeReus es durà a terme al foyer Marià Fortuny i obrirà únicament durant el cap de setmana de l’exproReus. Com es va fer en l’edició anterior, les demostracions aniran a càrrec de les empreses expositores i seran de caràcter gratuït mentre que els tallers i cursos s’organitzaran amb professionals del sector, seran de pagament i limitat a un número determinat d’assistents. Enguany, l’organització de firaReus i CupcakeReus fan un pas endavant a nivell tècnic i donaran cobertura a nivell visual dels actes més representatius de la mostra a través de dues pantalles que permetran apreciar i visualitzar els detalls dels tallers.

Quan als tallers per a nens, el ‘pequeCake’, l’objectiu és potenciar un cop més les activitats amb familia i que els més petits de la casa s’introdueixin en la rebosteria creativa i les activitats amb altres nens. D‘altra banda, el concurs professional valorarà les creacions dels participants sota els criteris de decoració així com l’execució, precisió, proporció, armonía, tendència, creativitat, desenvolupament de noves idees, destresa, composició i per últim, el gust personal del jurat.

Aquesta segona edició de la fira Cupcake referma la inciativa endegada durant el 2013 amb la finalitat d’oferir un espai per a les noves tendències en el món culinari. A més, és una bona oportunitat per seguir consolidant el gruix d’activtats en família organitzades per firaReus en el marc de l’exproReus. En aquest sentit s’ha expressat la regidora de Promoció Econòmica de la ciutat, Alicia Alegret, qui ha destacat que la 2a fira CupcakeReus es consolida gràcies a la presència d’una dotzena d’expositors i professionals del sector que han cregut i apostat per aquesta iniciativa. A més, les novetats d’enguany com són el concurs professional i el ‘pequeCake’ han d’ajudar a projectar encara més el gruix d’activitats pensades per dur a terme en família durant el cap de setmana.

Finalment, el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà. ha volgut destacar que “l’exproReus s’ha caracteritzat històricament per la seva capacitat d’adaptar-se a les noves tendències. Per això no podíem ser aliens al fenòmen dels Cupcake que ja l’any passat va registrar una gran capacitat d’atracció atenent tot el que genera aquesta afició”.