Redacció: 22/12/2019

Avui a les set de la tarda tancarà portes la segona edició de la fira de robòtica CatBot que ha omplert d’activitat el Foyer Marià Fortuny durant tot el cap de setmana. Enguany s’han ampliat les activitats amb tallers i xerrades per a grans i petits. Entre les activitats que han tingut més èxit entre els assistents hi ha Family Lego, un taller dedicat a construir un robot en família.

L’objectiu de CatBot és que els més petits es puguin apropar a les noves tecnologies a través de tallers de muntatge i programació, murals interactius, gimcanes tecnològiques, construccions arquitectòniques i conferències per tal de fomentar noves vocacions en un sector estratègic al territori. En aquest sentit, la regidora d’Economia i Coneixement, Teresa Pallarès, ha destacat “el perfil de les fires i jornades organitzades en aquest últim trimestre de l’any, moltes de les quals s’han centrat en el sector TIC, com Mr Game o la Jornada sobre impressió 3D, un sector que és un eix d’actuació estratègic a la ciutat.”

CatBot és l’esdeveniment de robòtica educativa més important de la Catalunya Sud i està organitzat per firaReus i Dynamind, empresa centrada en l’organització d’activitats extraescolars, formacions especialitzades i cursos i tallers sobre robòtica en l’àmbit de l’educació i les escoles.

Amb CatBot, firaReus tanca les fires pròpies del calendari 2019, tot i que a fira tornarà a obrir portes aquest divendres, dia 27, amb el Parc de Nadal organitzat per Reus Esport i Lleure.