Redacció: 22/11/2015

D’aquí a poc més de dues hores tancarà portes una nova edició de Tot Nuvis. La fira, que ha arribat enguany a la seva 23a edició ha ocupat una superfície d’exposició de 4.500m2. De la seva banda, la passarel·la ha ocupat una superfície de 1.000m2, unes xifres que s’han mantigut estables en els darrers anys, de la mateixa manera que el nombre d’expositors que se situa al voltant del centenar.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat que «Tot Nuvis es manté com una fira de referència i compleix 23 anys oferint una gran qualitat i varietat en els estands, un fet que la converteix en una visita obligada per a les parelles que organitzen la seva boda». Ara per ara, Tot Nuvis és una fira totalment consolidada i és l’única de la demarcació de Tarragona dedicada al sector de les bodes i les celebracions.

Unes 1.200 persones han vist les dues sessions de les desfilades que s’han fet ahir i avui a les sis de la tarda i durant les quals s’han pogut conèixer les últimes tendències en moda nupcial. L’espai de la passarel·la ha recreat enguany la taula d’un banquet a sobre de la qual han anat desfilant els models, amb vestits de nuvi i núvia i també amb sabates i complements. Enguany també hi ha hagut desfilada de vestits de comunió per als més petits.

El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha afirmat que «cal posar en valor la confiança que dipositen en firaReus els expositors de Tot Nuvis, molts dels quals són fidels a aquesta fira de fa anys.». La fira ha comptat amb expositors de restauració, fotografia i boda nupcial, viatges, vestits de nuvi i núvia, música i animació, complements, servei de «wedding planners», floristeries, joies, perruqueria i estètica, vehicles i protocol.

Tot Nuvis tanca el calendari de fires organitzades per firaReus. Tot i amb això, encara es realitzaran dues fires més abans d’acabar l’any, ECOREUS, organitzada per una empresa externa i que es realitzarà el cap de setmana vinent, i el Parc de Nadal, organitzada per Reus Esport i Lleure i que es farà del 27 de desembre al 4 de gener.