Redacció: 14/01/2021

La jornada dedicada als professionals que volen millorar la gestió de les seves empreses serà online i gratuïta

La quarta edició del Motivation Day, la jornada per als professionals que volen millorar la gestió de les seves empreses, torna el pròxim dilluns, 18 de gener, a les instal·lacions de firaReus Events. En aquesta ocasió i donat el context actual, la jornada serà exclusivament online.

També la temàtica d’aquesta edició del Motivation Day estarà vinculada a la pandèmia. L’eix central serà “La gestió dels equips a distància”, i al voltant d’aquest tema, es farà una xerrada que anirà a càrrec de Laura Solana, directora clínica d’ITAE Psicologia, que parlarà del “Tecnoestrès” i de l’impacte psicològic en les persones i les organitzacions; alhora que s’abordaran estratègies pràctiques per a la seva gestió i prevenció.

La regidora d’Economia i Coneixement i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha posat en valor que “des de firaReus Events s’està treballant no només en nous formats d’esdeveniments que permetin a les empreses adaptar la seva activitat a la realitat actual, sinó també en contingut de valor per al seu dia a dia”.

         Després de la primera xerrada, està prevista una taula rodona per parlar de les “Eines per a la gestió d’equips a distància”, en la qual a més de la Laura Solana hi participarà també la responsable de teleteràpia i teleacompanyament de Salut i Treball, Marta Doménech, i el soci director de la consultora “The Skeye”.

         La jornada es farà a les sales de reunions de firaReu, les quals arran de la pandèmia s’han adaptat per al nou format d’esdeveniments online i semipresencials amb un espai de plató i de chroma, que compta amb un servei de realització i retransmissió en streaming, entre d’altres.

         El programa previst és el següent:

10 h “El tecnoestrès”, a càrrec de Laura Solana, directora clínica d’ITAE Psicologia

10.30 h “Eines per la gestió dels equips a distància”

         Laura Solana, directora clínica d’ITAE Psicologia

         Marta Doménech, responsable de teleteràpia i teleacompanyament de Salut i Treball

         Toni Solé, soci director a The Skeye

11 h Cloenda 

El Motivation Day és possible gràcies a la col·laboració de l’empresa Salut i Treball.

La inscripció a la jornada és gratuïta i es pot fer a través de la pàgina web de firaReus: www.www.firareus.com.