Redacció: 20/03/2019

Els dies 21, 22, 23 i 24 de març torna l’ExpoFira del KM0 a firaReus. Per segon any consecutiu, NIMA Grup d’Automoció organitza l’exposició més gran de vehicles KM0 al territori.

Després de l’èxit de l’any passat, els 7 concessionaris que hi van formar part (Tarraco Center, Augusta Car, Nikko Center, Tarracomòbil Audi, Tarracomòbil Volkswagen, Diselauto Tarraco i Full Traction) es tornen a reunir per oferir una exposició única i exclusiva a firaReus.

A l’ExpoFira del KM0 s’exposen vehicles de KM0, és a dir, que han estat matriculats però no tenen quilòmetres, i alguns vehicles de gerència, els quals han estat utilitzats però tenen molt poc quilometratge. Així doncs, hi haurà grans oportunitats de compra amb fins a un 40% de descompte.

A més, aquest any s’ampliarà espai i exposició, de manera que s’hi podran trobar més de 800 vehicles exposats de diferents marques. S’oferirà una amplíssima gamma de vehicles matriculats de menys de 2 anys, per tal que hi hagi opcions per a tots els públics: des d’aquells que busquen una oportunitat fins els que volen un vehicle premium a un preu més assequible. Utilitaris, berlines, familiars, esportius, furgonetes i vehicles 4×4 amb fins a un 40% de descompte. Absolutament tots els vehicles que hi haurà a l’ExpoFira Km0 estan revisats i garantits. Molts d’ells gaudeixen de fins a 7 anys de garantia.

Una altra de les novetats d’aquest any serà la presència de la corredoria d’assegurances Fabroker i d’alguna entitat financera, de manera que es garantirà una venda integral dels vehicles, oferint diversos serveis al client.

Tots els assistents que s’hagin inscrit prèviament a la fira i s’hagin descarregat un cupó a través de la web www.autokoleccio.com, podran gaudir d’una copa de cava de Masia Torreblanca. Durant la fira també es sortejarà un patinet elèctric.

L’horari d’obertura serà de 10 h a 21 h i l’entrada és gratuïta.

D’altra banda, demà a les 11.45 h es realitzarà la inauguració de la segona ExpoFira del Km 0, que comptarà amb la presència del regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza i del propietari del grup NIMA Automoció, Fèlix Nicolás.

Per més informació podeu contactar amb l’organització de la fira: Judith Bernard 659 634 038 / Víctor Galán 610 278 695.