Redacció: 15/11/2022

La fira obrirà portes el cap de setmana i tindrà entrada gratuïta

Aquest divendres torna la fira dels nuvis i les celebracions, Tot Nuvis, després de dos anys d’aturada per la pandèmia. La fira incorpora algunes novetats i fa una aposta per formats més centrats en l’experiència dels visitants. Així, el recinte firal i l’espai d’exposició girarà al voltant d’una plaça central on s’organitzaran activitats vinculades a la celebració d’un casament per part dels nostres expositors, com ara presentacions de vestits i maquillatge, animació, degustacions de càterings, exhibicions de ball, etc. 

Tal com ha explicat la regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès,

“fem una aposta per formats ‘experiencials’, amb la voluntat que les persones que la visitin puguin, no només veure, sinó també viure com serà el seu casament”.

Des de l’organització de Tot Nuvis es preveu que aquesta serà un molt bona fira perquè, després de dos anys de pandèmia, aquest ha estat un any de recuperació pel que fa a nombre de casaments, arribant a dades prepandèmia. Segons dades de l’IDESCAT, en el primer semestre de 2020, les bodes a Tarragona van caure en més d’un 50%, però l’any passat ja gairebé es van arribar a les dades de 2019.

En paraules de la regidora Pallarès,

“aquestes dades de recuperació ens les confirmen també els nostres expositors, que ens comenten que torna a haver-hi moltes reserves per les bodes que s’havien ajornat amb l’esclat de la pandèmia. De fet, tenim expositors que tenen el 2023 ja pràcticament cobert i que treballen en les reserves de 2024”.

Tots els detalls per a bodes cada cop més personalitzades

Pel que fa als expositors, Tot Nuvis comptarà amb representació de tots els àmbits relacionats amb una boda o celebració. Hi haurà restaurants i càterings, vestits de nuvi i núvia, joieria, detalls de boda, discjòqueis, agències de viatges, fotògrafs, etc.

Quant a les tendències en organització de casaments, en els últims anys hi ha cada cop més demanda de personalització. Les parelles volen fer de la seva celebració un esdeveniment únic i volen explicar la seva història a través dels detalls, de les invitacions, de la decoració, etc. També, en línia amb aquesta personalització, cerquen espais singulars i activitats que facin que tothom tingui un record especial del seu dia.

Horari i entrada

L’horari de Tot Nuvis és divendres a la tarda, de 17 a 21 h, i dissabte i diumenge, d’11 a 21 h.

Enguany, l’entrada a Tot Nuvis serà gratuïta.