Redacció: 10/10/2023

La fira obre portes demà i fins diumenge, d’11 a 21 h (Tasting Village fins a les 22 h)

Demà obre portes la fira multisectorial de referència al territori, exproReus, amb 20.000 m² d’exposició. Més de 150 expositors de diversos sectors com automoció, llar, tecnologia, salut i restauració, entre d’altres, mostraran els seus productes.

Aquest any, la fira exproReus manté l’entrada gratuïta per tal de facilitar l’accés a tots els visitants.

La inauguració oficial d’exproReus la durà a terme el vicepresident Global DE T-Systems, David Oliva i es farà demà, dia 11 d’octubre a les 18 h, a l’estand del Hub Foodtech & Nutrition.

Showcookings de promoció de producte local: la novetat d’aquesta edició

El Hub Foodtech & Nutrition i els productes de proximitat tindran un gran pes en aquesta edició. Hi haurà tallers sobre alimentació saludable i xerrades i com a novetat, cada dia de 19 a 20 h a l’estand del Hub i participaran restauradors de la Catalunya Sud:

– Dimecres 11 d’octubre: Showcooking “Restaurant El Bistrot” (Gandesa, Terra Alta) de la mà d’Elisabeth Valimaña i Javier Arriaga //Estand HUB

– Dijous 12 d’octubre: Showcooking de la DOP SIURANA (L’Hospitalet de l’Infant) de la mà de Francesc Blanch, xef de DEVITECA i assessor gastronòmic de la DOP Siurana //Estand HUB

– Divendres 13 d’octubre: Showcooking “Restaurant Quatre Molins” (Cornudella de Montsant, Priorat) de la mà de Rafel Muria// Estand HUB

– Dissabte 14 d’octubre: Showcooking “Restaurant Coll de Nulles” (Nulles) de la mà de Jordi Martínez // Estand HUB

– Diumenge 15 d’octubre: Showcooking “Albert Guzmán” (La Ràpita, Montsià) de la mà d’Albert Guzmán // Estand HUB

Com ja és habitual, Reus Transport ha habilitat una línia especial, la L80, que anirà des de la plaça de la Llibertat fins a firaReus amb una freqüència de mitja hora.

La fira multisectorial obrirà portes de l’11 al 15 d’octubre d’onze del matí a nou del vespre. La zona de restauració del Tasting Village romandrà oberta fins a les deu de la nit.

Podeu consultar el programa d’activitats a la pàgina web de firaReus Events.