Redacció: 09/04/2018

La jornada de comerç i màrqueting digital de referència del sud de Catalunya se celebrarà demà a firaReus

firaReus acull demà dimarts Ficommerce, l’esdeveniment de referència en màrqueting digital del sud de Catalunya. La jornada, que ja compta amb 300 inscrits, ofereix un programa on les estratègies de posicionament de marca a través d’Internet, les oportunitats de generar negoci a les xarxes socials i les tècniques més actuals de màrqueting digital són les protagonistes.

L’acte inaugural serà a les 9 h i anirà a càrrec del regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza. En aquesta nova edició, el professor d’ESIC i Head of Web Analytics a Privalia, Pablo Montero, serà l’encarregat d’iniciar Ficommerce amb la ponència “El màrqueting és Data Driven”. La jornada finalitzarà a les 18 h amb els Ficommerce Awards, acte en el qual es lliurarà un premi a la millor idea de negoci. 

Enguany, l’esdeveniment comptarà amb la presència d’organitzacions com Big Buy, Banc Sabadell o la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (TV3), entre altres. La temàtica de les conferències se centrarà en l’analítica web per a PIMES, el màrqueting d’influència, el social selling, la gamificació, el Big Data i la compra programàtica. També hi haurà tallers amb places limitades sobre Google Analytics, SEO i SEM per als assistents que ja tenen un coneixement avançat. El preu de la inscripció per a cada taller és de 25 euros.

El programa complet de la jornada i la venda d’entrades està disponible a través de l’enllaç www.ficommerce.es. El preu de l’entrada general és de 10 €.

Els mitjans que ho sol·licitin enviant un correu a [email protected], seran atesos a l’hora del coffee (11-11.30 h).