Redacció: 07/11/2017

La fira dels nuvis i celebracions, Tot Nuvis, canvia el format de les desfilades nupcials coincidint amb la celebració del seu 25è aniversari. Així, enguany es faràn set desfilades de marques de vestits de nuvi i núvia, en comptes de les dues desfilades genèriques que es feien anteriorment. Després de cada desfilada, es convidarà als assistents a una copa de cava Pere Ventura i a un petit aperitiu, mentre intercanvien opinions amb els dissenyador/es i representats de cada marca. Al finalitzar, podran endur-se una foto de record al photocall instal·lat per gentilesa de l’empresa Pixel Moreno.

L’horari i les marques participants a les desfilades és:

DISSABTE 18:

18 h RAMI NOVELL

19 h RICART NÚVIES + PUJOL VILÀ

20 h MARTINA SPOSA

DIUMENGE 19:

17 h MADONNA MODA de Tarragona

18 h BEAUTIFUL BRIDE + SASTRERIA PIZARRO

19 h CASA PUJOL

20 h PRONOVIAS

Des d’aquest matí es poden comprar les entrades a través de la pàgina web de firaReus. Les persones que comprin la seva entrada online, obtindran un 2×1 (dues entrades per 5 €). A més, podran triar a quina de les desfilades previstes volen assistir.

Tot Nuvis obrirà portes del 17 al 19 de novembre (divendres, de 17 a 21 hores i dissabte i diumenge, d’11 a 21 hores) amb un centenar d’expositors de tots els sectors presents a l’hora de preparar un casament o celebració.

La fira dels nuvis i celebracions ocuparà un espai de 5.000 m2 ‘d’exposició, desfilades de moda nupcial i activitats com assessorament en protocol nupcial i actuacions musicals, entre d’altres.