Redacció: 17/11/2019

La 27a edició de Tot Nuvis tancarà portes avui a les nou de la nit després de dos dies i mig d’activitat firal, desfilades de moda nupcial i exposició de tot allò que es necessita per a preparar un casament.
Com a novetat d’aquesta edició, Tot Nuvis ha recuperat les desfilades de vestits de comunió que s’han realitzat aquest matí. D’aquesta manera s’ha volgut donar cabuda a una celebració amb molts punts en comú amb la dels casaments.
En els 5.000 m2 de Tot Nuvis s’ha pogut trobar tot el necessari per a preparar una boda: des de restaurants i agències de viatges, fins a joies, perruqueria, fotògrafs i desfilades de roba per a celebracions. Entre els sectors amb més presència hi ha la restauració, que comporta el 30% dels estands presents a la fira; i la fotografia i vídeo de boda, que ha ocupat un 15% dels estands. Els expositors de Tot Nuvis provenen d’arreu de la província, des de les Terres de l’Ebre fins al Baix Penedès.
La regidoria d’Economia, Coneixement i Habitatge, Teresa Pallarès, ha destacat que ‘l’impacte econòmic d’aquesta fira, que se situa al voltant del milió d’euros i la seva consolidació amb un 75% de repetició dels expositors participants’.
Les marques que han participat en les desfilades que s’han fet aquest cap de setmana són: Raquel Núvies, Madonna Moda, Pujol Vilà, Antònia Pinilla, Rami Novell, Beautiful Bride, Pizarro, Casa Pujol i Martina Sposa. Les desfilades de comunió han anat a càrrec de Rami Novell i de C10 Kids and Juniors. El vicepresident de la Cambra de Comerç, Jaume Batista, ha destacat també que ‘amb el canvi de format de les desfilades, que han passat a ser personalitzades per cada marca, s’ha pogut donar un nou impuls a aquesta activitat’.
Un cop tanqui Tot Nuvis, l’activitat firal continuarà al desembre amb les fires CatBot, que es farà els dies 21 i 22 i el Parc de Nadal, organitzada per Reus Esport i Lleure i que es farà del 27 de desembre al 4 de gener. En total, firaReus haurà acollit 13 fires aquest 2019.